Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι είναι οι Ολλανδοί που μετέφερε το C-130. Δείτε τους σε βίντεο του onalert

11.03.2011 | 06:50

Οι τρεις Ολλανδοί,δύο άνδρες και μία γυναίκα τους οποίους μετέφερε το C-130 στην Αθήνα,είχαν συλληφθεί στις 27 Φεβρουαρίου από το καθεστώς Καντάφι.Οι τρεις πέταξαν με ελικόπτερο στον εναέριο χώρο της Λιβύης

 
"Το ελικόπτερο πέταξε στον εναέριο χώρο της Λιβύης χωρίς σχετική άδεια, κάτι που αντιβαίνει στο διεθνές δίκαιο" είχε υποστηρίξει η Λιβυκή τηλεόραση.Κατά τη διάρκεια προβολής μεγάλης διάρκειας αφιερώματος του καναλιού Al-Arabiya στο ελικόπτερο και το πλήρωμά του,υποστηρίχθηκε ότι ακομα κι αν επρόκειτο για επιχείρηση απομάκρυνσης πολιτών, το ελικόπτερο θα έπρεπε να πάρει άδεια από τις λιβυκές αρχές για να πετάξει στον λιβυκό εναέριο χώρο και να προσγειωθεί στη Σύρτη.
Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ προβάλλεται η κατάσταση του ελικοπτέρου αλλά και του πληρώματος, τα πρόσωπα των οποίων έχουν καλυφθεί με τηλεοπτικά εφέ. Πάντως διακρίνεται καθαρά η ξανθιά Ολλανδή μέλος του τριμελούς πληρώματος και οι άλλοι δυο άνδρες συνάδελφοί της με χειροπέδες στα χέρια. Παράλληλα προβάλλονται τα που κατασχέθηκαν από το ελικόπτερο, χάρτες, φωτογραφικές μηχανές και τα σωστικά υλικά του πληρώματος. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


http://qj-ioanna-iliadi.blogspot.com

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ