Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι είναι τελικά αυτοί δίπλα στους αστυνομικούς; Ένας απ΄ αυτούς εξηγεί.

30.06.2011 | 15:28
"Δεν είμαστε ούτε τραμπούκοι, ούτε ασφαλίτες ούτε εγκάθετοι κανένος. Είμαστε εργαζόμενοι που θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε μαζί με τους Αγανακτισμένους ενάντια στα μέτρα. Το μόνο μας "λάθος" ήταν ότι φέραμε μαζί μας ελληνικές σημαίες", δηλώνει στο Newsit o υπάλληλος της ΕΘΕΛ Απόστολος Σουκαράς που απεικονίζεται στο επίμαχο βίντεο του ΑΛΤΕΡ.

Και συνεχίζει: "Αυτο είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε επίθεση από 500 αναρχικούς οι οποίοι θέλαν να μας πάρουν τις σημαίες να τις κάψουν και μας χτύπησαν τραυματίζοντας πολύ σοβαρά έναν συνάδελφο. Aυτός που βλεπετε στο video το κεφάλι του δεμένο και εγκλωβιστήκαμε στην πολυκατοικία στην Οθωνος 10 και υπάρχουν μαρτυρίες γι' αυτο. Επί 3 ώρες κάναμε εκκλήσεις στη αστυνομία και εμείς και οι υπάλληλοι της πολυκατοικίας.

Το video δείχνει στις 4.00 το μεσημέρι τα ΜΑΤ που ήρθαν να μας απεγκλωβίσουν και εμάς να βγαίνουμε οπλισμένοι με σίδερα που τα είχαμε πάρει μέσα απο την πολυκατοικία για να προστατέψουμε τις ζωές μας και χάρη σε αυτά τα σίδερα που πήραμε από την αποθήκη της πολυκατοικίας βγήκαμε ζωντανοί.

Τρέχαμε λοιπόν πίσω απο τα ΜΑΤ για να σωθούμε ενω τα ΜΑΤ δε μας άφηναν. Κάποια στιγμή ανεβήκαμε μόνοι μας επάνω στον αξιωματικό, δεν ξέρω εάν είναι της Βουλής ή όχι και ζητάγαμε βοήθεια. Απο πίσω μας ακολουθούσαν οι αναρχικοι με βαριοπούλες και εκείνη την ωρα είπα στους αστυνομικους κάντε μας σύλληψη, βάλτε μας χειροπέδες να φύγουμε απο εδώ.

Ο αστυνομικός μίλαγε στον ασύρματο να δει τι θα κάνει και εκείνη την ώρα καηκε το βαν, επεσαν πολλά χημικά άδειασε η πλατεία και βρήκαμε ευκαιρία και χωθηκαμε και φύγαμε. Η σκηνή που δείχνει το video αποκομμένη από ολα οσα σας λεω και εγώ αμα την έβλεπα αυτα θα έλεγα. Τώρα που ξαναβλέπω τον εαυτο μου".

Στις κατηγορίες οτι ανήκει σε ακροδεξιά οργάνωση και οτι αρθρογραφεί στο Απολλώνιο Φως απαντα: "Εγώ γράφω σε αυτο το περιοδικό, δεν είναι ακροδεξιά οργάνωση. Δεν ήμουν ποτέ μέλος σε κανένα κόμμα, σε καμία ακδροδεξιά ομάδα, ούτε στη χρυσή αυγή, ούτε πουθενά. Ειμαι Ελληνας πατριωτης και εθνικιστής και η ακροδεξιά ειναι ο μεγαλύτερος εχθρος του εθνικισμού παγκοσμίως, οχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν σκοπεύω να κάνω μηνύσεις σε κανέναν".
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ