Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιον "δίνει" με τα ημερολόγιά του ο Άκης;Συχνές αναφορές,"φωτογραφίζουν" συνεργάτη του

22.05.2012 | 00:01
Από το περιεχόμενο των σημειώσεών του στα ημερολόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου, “φωτογραφίζεται” στενός του συνεργάτης.Ωστόσο επειδή με “φωτογραφίες” κανείς δεν μπορεί να αναφέρει ονόματα,η Δικαιοσύνη θα αναλάβει να κατονομάσει τον συνεργάτη του πρώην ΥΕΘΑ,για τον οποίο στα 18 ημερολόγιά του αναφέρονται πολλά:

•”Ρε Γιάννη”,γράφει σε μία σελίδα επιπλήττοντας τον συνεργάτη του μ΄ αυτό το όνομα γιατί δεν του παρέδιδε “συμφωνημένες επιστροφές” για τα έτη 2009,2010 και 2011, ύψους 900 χιλιάδων ευρώ.

•Αναφερόμενος πάλι στον “Γιάννη” εξηγεί πως το ποσό ήταν 1 εκατομμύριο «που συμφωνήθηκε και αποδέχθηκα επίσημα από τους ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΟΥ» και από το οποίο πήρε μόνο μερικές χιλιάδες ευρώ.

•Σ΄άλλο σημείο κάνει λόγο για την «επιτυχή» συνεργασία που είχαν τα έτη 1997-2004 και σημειώνει: " Πριν δύο χρόνια σου πρότεινα , αποδέσμευση και εκκαθάριση της παλιάς μας συνεργασίας και αρνήθηκες έμπρακτα να το προχωρήσεις. Η μη επιστροφή από το 2010, παρά τις υποσχέσεις σου και τις συμφωνίες των 900 χιλιάδων ευρώ, που εγκρίθηκαν από τους δικούς σου, αρχές 2010, ήταν η μεγαλύτερη ζημιά για εμένα. Με ζημίωσες σχεδιασμένα, γιατί κάθε μήνα κάλυπτα τα «υποσχόμενα» από το απόθεμα μου».

•Σε άλλη σημείωση που απευθύνεται πάλι στον “Γιάννη” γράφει: «Εδώ και μήνες υπόσχεσαι ότι θα με περιμένουν αποστολές στο ένα και στο άλλο σημείο του κόσμου. Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Ελβετία…«Ξέρουμε και οι δυο μας, τι χρήματα και από που στείλαμε με σένα έξω. Μου έλεγες ότι οι άνθρωποι έξω, που αυτοί έβαλαν τις υπογραφές τους, εύχονται να τελειώσουν γρήγορα οι εμπλοκές με την Δικαιοσύνη και να έρθουμε να τα πάρουμε, να τους απαλλάξουμε».

•Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γράφει στο ημερολόγιό του -αναφερόμενος πάντα στον “Γιάννη”- ότι βρήκε “μεσολαβητή” για να σταματήσουν οι έρευνες της Δικαιοσύνης:
«Φρόντισα να υπάρξει σοβαρός και ισχυρός «μεσολαβητής» να μας στηρίξει με παρεμβάσεις του και στην Δικαιοσύνη και στις αναγκαίες λειτουργίες υλοποίησης κοινών επιλογών μας».

Στα ημερολόγια του πρώην υπουργού καταγράφονται ραντεβού και συναντήσεις με πολλά πρόσωπα ,μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες ,δημοσιογράφοι κ.λ.π

 
  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ