Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιος Α/ΓΕΝ καλείται εσπευσμένα να καταθέσει στη Βουλή για τα υποβρύχια!

23.07.2011 | 00:19
Εσπευσμένα κλήθηκε στην επιτροπή της Βουλής για τα υποβρύχια ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ Δ. Γουσης ο οποίος θα καταθέσει το πρωί της Δευτέρας. Πρόκειται για τον αρχηγό Ναυτικού που πρώτος είχε αντιταχθεί σθεναρά στην παραλαβή του υποβρυχιου Παπανικολης.


Σε αντίθεση με τον Γούση ο επόμενος αρχηγός ΓΕΝ Γ.Καραμαλικης - σύμφωνα με την κατάθεση Βασιλακου- πλήρωσε κανονικά την δόση στους Γερμανούς και ήτα αντίθετος στο να βρεθεί λύση διακρατικα.

Σύμφωνα με την κατάθεση Βασιλακου ο  Καραμαλικης ήταν υπέρ της εξεύρεσης λύσης μέσω της εταιρίας γεγονός που του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση,όπως είπε στη κατάθεσή του.
Μετά την " τορπιλη"  Βασιλακου με το βαρύτατο υπονοούμενο κατα του ναυάρχου Καραμαλικη που η ΝΔ ,λένε οι πληροφορίες,ετοιμάζεται να κατεβάσει ως υποψήφιο βουλευτή στην Αχαΐα η επιτροπή της Βουλής αναγκάζεται να διερευνήσει και αυτή την πτυχή του σκανδάλου των υποβρυχίων.

Ενδιαφέρον έχει η κατάθεση Γουση για δυο κυρίως λόγους.

•Πρώτον διότι οι σχέσεις του με τον Καραμαλικη κάθε άλλο παρα ήταν αγαστες

• Δεύτερον διότι στην επιτροπή συμμετέχει ως "ανακριτής" ο Μ Βαρβιτσιώτης ο οποίος είναι στα μαχαίρια με τον ναυάρχο Γουση διότι ως αρχηγός Γ Ε Ν αποστρατευσε τον υπασπιστη του πατέρα του τον Αντ. Σουρβινο.
Από την άλλη οι σχέσεις του Βασιλακου με τον Γουση ήταν κάτι παράανω απο αγαστες....

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ