Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιος διοικεί το ΥΕΘΑ;Μήπως ακόμη ο Βενιζέλος;

07.12.2011 | 00:01
“Αξιοκρατία...αναζητείται”!Στο ΥΕΘΑ αγνοείται! Η χθεσινή αποκάλυψη του Onalert, για τη “φωτογραφική” τοποθέτηση αξιωματικού σε θέση εξωτερικού,δυστυχώς δεν είναι η πρώτη και μοναδική.Και το χειρότερο εκτός από τις εντονότατες αντιδράσεις,τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση που προκάλεσε στους στρατιωτικούς τίποτα άλο. Άπαντες στη πολιτική ηγεσία κάνουν ότι ...δεν συνέβη και τίποτα!

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία το πρόσωπο που πολλοί με μηνύματά σας προσπαθήσατε να εντοπίσετε. Σημασία έχει η αρρωστημένη νοοτροπία που εξακολουθεί να βασανίζει τις ΕΔ. Αυτό είναι το θέμα και όχι τα πρόσωπα.

Δεν μπορεί να εξακολουθήσουν να υπάρχουν “πατρίκιοι και πληβείοι” στις ΕΔ.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που βρίσκεται στις ΗΠΑ,δεν θα αντιδράσει μόλις επιστρέψει ,τουλάχιστον για να ερευνήσει αν πράγματι όσα καταγγέλονται είναι αλήθεια ή ψέμματα; Δεν τον αφορά αν έχει καταστρατηγηθεί κάθε έννοια αξιοκρατίας αλλά και αξιοπιστίας της πολιτικής ηγεσίας; Θα επιτρέψει να συνεχίσουν να ακούγονται τα σχόλια που ακούγονταν χθες όλη μέρα στο ΥΕΘΑ,ότι “το υπουργείο το διοικεί ακόμη ο Βενιζέλος”; Γιατί ανάμεσα στις φημολογίες,τα κουτσομπολιά αλλά και τις πληροφορίες ακούγονται κι αυτά.Δηλαδή ότι μεταθέσεις και τοποθετήσεις γίνονται και με “ασυλία” Βενιζέλου και για ομάδα ...Βενιζελικών αξιωματικών.

Και δεν ακούστηκαν μόνο χθες. Στις τελευταίες κρίσεις που έκανε ο κ.Πάνος Μπεγλίτης συγκεκριμένοι αξιωματικοί που είχαν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους τους συναδέλφους τους ήταν στη λίστα των αποστρατευθέντων και το περιβάλλον του κ.Μπεγλίτη έλεγε ανοιχτά ότι αποστρατεύονται. Ποιος και γιατί ...διόρθωσε τη λίστα;

Πως η σημερινή ηγεσία μετά απ΄ όσα γίνονται και ακούγονται θα κοιτάξει στα μάτια τα στελέχη των ΕΔ και θα μιλήσει...για αξιοκρατία;

Και τελικά,ποιος διοικεί το ΥΕΘΑ,που έχει τρεις υπουργούς κι ένα ΥΦΕΘΑ;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Θλιβερή επαλήθευση".Άρθρο του αντιστράτηγου ε.α Σ.Παναγόπουλου


Τα Apache έμειναν από τεχνική υποστήριξη


"Ούτε λέξη για τους μηχανικούς κ.Αρχηγέ";Επιστολή στον Α/ΓΕΑ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ