Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Ποιος κτυπάει ,ποιον με τις επιστολές περί Χούντας!

06.06.2011 | 09:51
 Πολύ σωστά ρωτάτε "ποιος χτυπάει ποιον", με τις αποκαλύψεις περί αξιωματικών με φιλοχουντικά φρονήματα. Αφού σας υπενθυμίσουμε ότι στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι εργάζονται υπό καθεστώς λογοκρισίας με το περίφημο νόμο Βενιζέλου περί αγωγών, θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε ...περιφραστικά.

Η προειδοποίηση στον Βενιζέλο για το συγκεκριμένο θέμα έγινε,λένε οι πληροφορίες πριν από περίπου δύο μήνες,ίσως και λίγο περισσότερο. Δηλαδή τη περίοδο που γίνονταν οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. Συνεπώς,ρωτάμε:μήπως τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο άνθρωπος που ξέρει πολλά για την επιχείρηση ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ, πιθανόν να αφορούσαν και αξιωματικούς που κρίθηκαν στις τελευταίες κρίσεις; Προσέξτε! Αυτό δεν σημαίνει ότι αποστρατεύθηκαν. Μπορεί και να παρέμειναν στη θέση τους!

Εμείς δεν μπορούμε προς το παρόν τουλάχιστον να πούμε περισσότερα. Ο κ.Βενιζέλος όμως που έχει όλα τα στοιχεία στη διάθεσή του καιι μπορεί από πρώτο χέρι να αξιολογήσει τη βαρύτητα και την αξιοπιστία τους ,θα πρέπει προφανώς να ενημερώσει και τη κοινή γνώμη για όλα αυτά τα απίθανα που αποκαλύπτονται.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ