Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιος θα είναι νέος ΥΕΘΑ;

10.11.2011 | 07:59
Όση ώρα χθες βράδυ φαινόταν ότι η πολιτκή ηγεσία του τόπου είχε κατορθώσει να φθάσει στο σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας είχαν αρχίσει να ακούγονται ονόματα για τη θέση του ΥΕΘΑ.

Αυτά που ακούστηκαν χθες βράδυ δεν θα διαφοροποιηθούν ιδιαίτερα αν τελικά αναλάβει τη πρωθυπουργία ο Λ.Παπαδήμος.

Ποια είναι τα σενάρια:

•Ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή Π.Χηνοφώτης φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο επόμενος ΥΕΘΑ. Γνωρίζει το χώρο της Άμυνας,μπορεί να διαχειριστεί απρόβλεπτες καταστάσεις που αυτή τη χρονική περίοδο δεν μπορούν να αποκλειστούν αλλά και να προχωρήσει σ΄ ένα "συμμάζεμα" των ΕΔ.

•Το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου που ακούστηκε χθες βράδυ και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τη ΝΔ δεν σημαίνει ότι έχει αποσυρθεί από το τραπέζι,γιατί οι αντιδράσεις υπήρξαν όσο υπήρχε το ενδεχόμενο κυβέρνησης υπό τον Πετσάλνικο.Τώρα με Παπαδήμο τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

•Το όνομα του Δ.Δήμα είχε ακουστεί για τη θέση αντιπροέδρου αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό το σενάριο δεν προχωρά και δεν αποκλείεται το όνομά του να "παίξει" για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

•Αν ο ΛΑΟΣ συμμετάσχει στη κυβέρνηση είναι βέβαιο ότι θα διεκδικησει το ΥΕΘΑ.

Ας βρούμε όμως πρώτα το πρωθυπουργό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΧΗΝΟΦΩΤΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑΧΗΝΟΦΩΤΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΥΕΘΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ