Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Πολεμικός ονειροκρίτης για παλιοσειρές και νέους

07.12.2011 | 03:55
Η «σκοτεινή» πλευρά της θητείας του φαντάρου δεν είναι καθόλου αμελητέα. Διαρκεί τουλάχιστον δύο με τέσσερις μήνες, ανάλογα με τον κλάδο, το όπλο, το πρόγραμμα εργασιών της μονάδας, τη φύση του διοικητή, ενίοτε του ίδιου του οπλίτη και του «βύσματος».

Τόσο περίπου κοιμόμαστε στο διάστημα που φοράμε στολή. Ας μη βιαστούν όσοι βλέπουν χακί σκηνές στον ύπνο τους να τις χαρακτηρίσουν εφιάλτες. Η πραγματικότητα των ονείρων μεταφράζεται και διαφορετικά.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μετά τις «μάχες» με το θηρίο στη καλλιόπη, θα πρέπει να χαρεί, όπως και εάν τη ξαναδεί στον ύπνο του; Ναι, γιατί σημαίνει μεγάλες επιτυχίες!

Το ίδιο και οι αγγαρείες (απίστευτο;) που έχουν να κάνουν με καθαριότητες. Π.χ. να μαζεύεις γόπες πριν από επιθεώρηση.

Αντιθέτως, εάν καπνίζεις είναι κακό σημάδι. Ακόμη και στα όνειρα βλάπτει το ρημάδι.

Για τους σμηνίτες που υπηρετούν σε μοίρα μεταγωγικών, εάν δουν ταξίδι με C-130, θα έχουν ευχάριστες αισθηματικές εξελίξεις.

Ολα τα φορτηγά (Καναδέζα, Ρέο, Στάγιερ κλπ) συνδέονται με επιτυχίες, όπως και πλοία (ΠΝ) σε ήρεμα νερά. Ο ναύσταθμος είναι χαρά και ηρεμία.

Εάν δεις αξιωματικό τον εαυτό σου, μην πανικοβάλεσαι. Θα πάρεις απολυτηρίο στην ώρα σου και θα γνωρίσεις δόξες.

Εάν, όμως, βλέπεις με γαλόνια κάποιον άλλον περίμενε καμπάνες και μπλεξίματα.

Το παράσημο σε κάθε περίπτωση θα φέρει κοινωνική εκτίμηση.

Η άδεια, όμως, ακόμη και στα όνειρα, αποδεικνύεται πραγματικός εφιάλτης: όλα αναβάλλονται. Κάτι δηλαδή όπως η τυπική δικαιολογία περί «υπηρεσιακών αναγκών»...

Εάν σε καλούν σε απολογία, τα πράγματα δεν είναι καλά. Γίνονται σχόλια σε βάρος σου - πρόσεχε ρουφιάνους και καρφιά της μονάδας.

Για τους πυροβολικάριους που θα δουν κανόνια, σημαίνει ότι έρχονται κακά μαντάτα.

Εάν μάχεσαι εχθρούς σου, θα τους ξεφορτωθείς γρήγορα. Αν απλώς λαμβάνεις μέρος σε μάχη, θα ακούσεις δυσάρεστα νέα.

Τα όπλα δηλώνουν φιλονικία, τα παλιά και σκουριασμένα προμηνύουν κούραση, ενώ εάν τα κρατάς ο ίδιος να περιμένεις δόξες. Αν αφοπλίζεις κάποιο φίλο, θα τον βοηθήσεις να βγει από μια δύσκολη κατάσταση.

Αν αφοπλίζουν εσένα, θα γνωρίσεις τον πραγματικό έρωτα. Ο ένοπλος, πάντως, στα όνειρα (γενικώς) μεταφράζεται σε δύναμη.

Λεπτομέρια: Εάν η γυναίκα βαστάει όπλο, θα παντρευτεί καραβανά. Αν, πάλι, δεις καραβάνα γεμάτη φαγητό, περίμενε καλή πρόταση με καλή συνέχεια. Ομοίως, το γεμάτο παγούρι-πολλές επιτυχίες.

Φυσικά, από έναν πολεμικό ονειροκρίτη δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στη γυναίκα. Η γυμνή (χωρίς πονηρές σκέψεις) φέρνει χαρά.

Η ξανθιά, πολλά χρήματα. Αν δείτε πολλές γυναίκες μαζί, θα ακούσετε ψεύτικες ειδήσεις (ράδιο-αρβύλα). Γυναίκα με παιδιά - σε περιμένει ο έρωτας. Κάνεις έρωτα με ξανθιά - έχεις προσδοκία, ενώ με μελαχρινή ή καστανή-κινδυνεύεις.

Βλέπεις ότι σε παρατάτησε η κοπέλα σου; Το αντίθετο σημαίνει: σε αγαπάει πολύ.

Είσαι ναύτης και τραγουδάς το γνωστό «βλέπω στον ύπνο μου ελάφια, απολύομαι πιλάφια»; Επιβεβαιώνεσαι: Το ελάφι στα όνειρα δηλώνει την αληθινή και απέραντη αγάπη από την κοπέλα σου για σένα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ