Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτικό πόκερ στο Προεδρικό,ποντάροντας τη χώρα!

06.11.2011 | 20:23




Στο Προεδρικό Μέγαρο στραμμένα όλα τα βλέμματα. Παπούλιας-Παπανδρέου-Σαμαράς θα παίξουν τη τελευταία “παρτίδα”,πολιτικού πόκερ. Και οι πολίτες ελπίζουν ότι αυτή τη φορά θα έχουν καταλάβει ότι ποντάρουν το ίδιο το μέλλον της χώρας !Μέχρι στιγμής δείχνουν να μην το έχουν συνηδειτοποιήσει.


Φαίνεται πως όλοι προσπαθούν να παίξουν με τα νεύρα των πολιτών αλλά και την νοημοσύνη του. Εδώ και μέρες όλοι παίζουν το δικό τους παιχνίδι χωρίς να υπολογίζουν τους πολίτες αυτής της χώρα που ζουν σε μια αβεβαιότητα.
 
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα όταν είχε αρχίσει η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Λίγο μετά γίνεται γνωστό ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Κάρολο Παπουλία, που είχε φύγει από το προεδρικό Μέγαρο γύρω στις 16:00 το απόγευμα. Στην συνάντηση που ζητούσε ο πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν να βρίσκεται και ο Αντώνης Σαμαράς.
 
Από εκεί και πέρα άρχισε μια σειρά ανακοινώσεων που θα τρέλαιναν και τον πιο λογικό άνθρωπο.
 
Η προεδρία της Δημοκρατίας είπε στην αρχή ότι για να γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα πρέπει πρώτα να τα βρουν οι δύο αρχηγοί και μετά να πάνε στον πρόεδρο. Μάλιστα η προεδρία είχε δηλώσει ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για τέτοια συνάντηση.
 
Λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός έλεγε με ανακοίνωση του ότι ζήτησε αυτή την συνάντηση και ότι η προεδρία ενημέρωσε και τον κ.Σαμαρά για αυτή την συνάντηση.

Από την ΝΔ υπήρξε απάντηση ότι κανείς δεν επικοινώνησε με τον πρόεδρο της για να πάει στο προεδρικό. “Αν το κάνουν βεβαίως και θα πάει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς”, έλεγε με ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γ.Μιχελάκης.
 
Εν το μεταξύ η προεδρία εξακολουθούσε να λέει πως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ακόμη.
 
Τελικά στις 19:35 έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει στο Προεδρικό Μέγαρο και ότι στις 20:30 θα δεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά.

Στις 20:00 έφτασε στο προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπουλίας.
 
Όλοι τώρα ελπίζουν ότι μετά την συνάντηση αυτή θα μπει επιτέλους ένα τέλος στα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην χώρα και μας έχουν κάνει διεθνώς ρεζίλι.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ