Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πολλά κιλά τουρκικής υποκρισίας" με παχύσαρκο ασθενή στη Θράκη!Βίντεο!

20.08.2012 | 16:01
Eπικοινωνιακό παιγνίδι σε βάρος της Ελλάδα επιχειρούν να στήσουν με το δράμα ενός παχύσαρκου μουσουλμάνου  της Θράκης οι άνθρωποι του τουρκικού προξενείου  στην περιοχή βάζοντας στο ''κόλπο'' και τον Τούρκο Αντιπρόεδρο.
Σε μια προσπάθεια   να φανεί ότι η Ελλάδα είτε δεν θέλει να βοηθήσει ιατρικά και κοινωνικά τον υπέρβαρο κ. Σαχίν Σερίφ είτε δεν μπορεί, έβαλαν στο πρόγραμμα του αντιπροέδρου της Τουρκικής κυβέρνησης κ. Μποζνταγ,  κατά το ταξίδι  του στην Δ.Θράκη, και μια επίσκεψη στο σπίτι του ασθενούς Σερίφ ο οποίος επί δύο χρόνια είναι κλινήρης λόγω υπερβολικών κιλών. Οπως γραφει η  Yeni Safak με την μεσολάβηση του κ. Μποζντάγ ο Σερίφ θα μεταφερθεί τις προσεχείς μέρες για θεραπεία στην Τουρκία.

Επίσης η  Turkiye  με τον τίτλο  « Ασθενοφόρο ελικόπτερο για τον ομογενή» γράφει ότι ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβερνησης κ.Μποζντάγ επισκέφθηκε τον Σερίφ Σαχίν στο σπίτι του και επικοινώνηε αμέσως με τον τούρκο Υπουργό Υγείας Ακντάγ στον οποίο μίλησε για το πρόβλημα παχυσαρκίας του Σαχίν και ζήτησε την βοήθειά του. Ο Μποζντάγ είπε ότι ο τούρκος Υπουργός Υγείας θα στείλει στην Κομοτηνή ασθενοφόρο ελικόπτερο για τη μεταφορά του Σαχίν στην Τουρκία για θεραπεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Tα σύνορα δεν μπορούν να μας χωρίσουν, είστε ομοεθνείς μας"!

Το μεγάλο "φάουλ" της Τουρκίας στη Θράκη.Εμπράκτως "βαφτίζει Τούρκους" τους μουσουλμάνους

"Πανηγύρι"Τούρκων για την επιστολή Μουσουλμάνων Θράκης!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ