Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πούτιν:"Ξένες δυνάμεις θέλουν να επηρεάσουν τις εκλογές στη Ρωσία"

28.11.2011 | 00:43
Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος ορίσθηκε σήμερα από το κυβερνών κόμμα "Ενωμένη Ρωσία" υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2012, δήλωσε ότι ξένες δυνάμεις προσπαθούν να επηρεάσουν τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου και τις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου.

   

Στη διάρκεια του συνεδρίου του κόμματός του στην Μόσχα, ο Πούτιν τόνισε ότι ξένες χώρες χρηματοδοτούν μη κυβερνητικές οργανώσεις στη Ρωσία "για να επηρεάσουν την προεκλογική εκστρατεία στη χώρα".

   

Ο ρώσος πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτού του είδους οι δραστηριότητες είναι "μια χαμένη προσπάθεια, πεταμένα λεφτά, πρώτον γιατί ο Ιούδας δεν είναι από τις πιο αξιοσέβαστες βιβλικές μορφές στη χώρα μας και δεύτερον γιατί θα ήταν καλύτερα (οι χώρες αυτές) να πληρώσουν τα χρέη τους με τα χρήματα αυτά και να συνεχίζουν ν΄ακολουθούν μια αναποτελεσματική και δαπανηρή εξωτερική πολιτική".

   

"Ολοι οι ξένοι εταίροι μας πρέπει να καταλάβουν ότι η Ρωσία είναι μια δημοκρατική χώρα, ένας έμπιστος εταίρος, ένας προβλέψιμος εταίρος, με τον οποίο μπορούν και πρέπει να συμφωνούν", υπογράμμισε ο Πούτιν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Ο Εφραίμ ζητά από το Πούτιν να βοηθήσει την Ελλάδα!Βίντεο

Γιατί κατεβαίνουν οι Ρώσοι στη Μεσόγειο;Μια ψύχραιμη ανάλυση


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ