Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Πριν τη θητεία, περάστε από την... στρατολογία

11.10.2010 | 14:08
Εκεί γύρω στα 17,μέσα στη καλή χαρά, θα πρέπει να θυμηθείς ότι από την ημέρα που γεννιέσαι, η μαμά πατρίδα σ΄έχει υπολογίσει για να την υπηρετήσεις.Ήρθε η ώρα λοιπόν να περάσεις «περιοδεύων» όπως έλεγαν παλιά. Τότε οι στρατολογίες γέμιζαν νεαρούς,οι οποίοι έπαιρναν και μια πρώτη γεύση «ψαρόματος». Τώρα τα πράγματα είναι πιο ήπια και απλά. Πας είτε στο στρατολογικό σου γραφείο,είτε σε κάποιο ΚΕΠ και συμπληρώνεις ένα Δελτίο Απογραφής,στο οποίο αναφέρεις όλα τα στοιχεία σου, κάποια σωματομετρικά σου χαρακτηριστικά και αναφέρεις αν δικαιούσε μειωμένη θητεία.Επίσης αναφέρεις σε ποιο Όπλο θα ήθελες να καταταγείς. Όχι ότι θα το λάβουν υπόψιν τους. Έτσι κι αλλιώς σύντομα η θητεία σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία θα καταργηθεί καιόλοι θα καλούνται στο Στρατό Ξηράς.
Αν νομίζεις ότι αν δεν πας να συμπληρώσεις το Δελτίο Απογραφής,μπορεί και να σε ξεχάσουνε,γελιέσαι.Το μόνο που θα συμβεί είναι να σου ρίξουν μία ποινή πρόσθετης θητείας,την οποία θα πληρώσεις ως πρόστιμο. Σε εποχές ΔΝΤ,δεν είμαστε για τέτοια.
Από τη στιγμή που συμπληρώσεις το Δελτίο Απογραφής,έχε στο μυαλό σου ότι από τα 19 έως τα 45 πρέπει να βρεις λίγους μήνες για να υπηρετήσεις της θητεία σου.


Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ