Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προαγωγές κατώτερων αξιωματικών ΣΞ και ΠΑ.Κρίθηκαν το 2011 αλλά ακόμη να προαχθούν!

31.01.2012 | 00:01
Την έντονη δυσφορία και απογοήτευση κατώτερων αξιωματικών του του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι, αν και κρίθηκαν κατά τις τακτικές ετήσιες κρίσεις του έτους 2011, μέχρι και σήμερα δεν έχουν προαχθεί,εκφράζει ο ΣΥΣΜΕΔ με επιστολή του προς τον ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλο.

Αιτία όπως αναφέρει ο ΣΥΣΜΕΔ είναι ότι “παρότι πληρούνται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα προαγωγής τους και υπάρχουν οι κενές θέσεις (κατά περίπτωση) προς τούτο, καθόσον δεν έχει δημοσιευθεί το προβλεπόμενο Προεδρικό Διάταγμα προαγωγής τους, κάτι που κατά τη συνήθη πρακτική υπογράφεται περί τις αρχές Δεκεμβρίου του έτους των κρίσεων (στη συγκεκριμένη περίπτωση του 2011).

Σε τηλεφωνική τους, δε επικοινωνία με τους αρμόδιους χειριστές του θέματος, τους ενημέρωσαν ότι οι σχετικοί φάκελοι ευρίσκονται, προωθούμενοι από τα Γενικά Επιτελεία, στο γραφείο σας για υπογραφή”.

Ο ΣΥΣΜΕΔ συνεχίζει ρωτώντας τον ΥΕΘΑ:

“Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε, προκειμένου εν συνεχεία να ενημερώσουμε τα ενδιαφερόμενα μέλη μας, εάν όντως ευρίσκονται στο γραφείο σας ανυπόγραφοι φάκελοι προαγωγής αξιωματικών.
Σε καταφατική δε περίπτωση, πιστεύουμε ότι εκ παραδρομής δεν υπεγράφησαν μέχρι και σήμερα αυτοί, οπότε και θα υπογραφούν άμεσα, αντικαθιστώντας έτσι το αίσθημα αδικίας που διακατέχει, πλέον, τους παραπάνω συναδέλφους μας, με συνειρμικές σκέψεις ότι υποκρύπτονται άλλοι λόγοι και όχι του φόρτου εργασίας”. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ