Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόκληση Τσαβούσολου: Φωτογραφήθηκε με τους ψευτομουφτήδες

05.03.2016 | 07:09
Δεν φτάνει που ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δεν κάνει διακρίσεις "Ποιο είναι το δικό σου νησί; Ποιο είναι το δικό μου νησί;" όπως χαρακτηριστικά είπε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Νίκο Κοτζιά, στη συνέχεια προχώρησε και σε μια ακόμα προκλητική ενέργεια.

Ο Μελβούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τους ψευτομουφτήδες για να ενημερωθεί δήθεν για θέματα "τουρκικής" μειονότητας. Οι προκλήσεις του έχουν μείνει αναπάντητες από το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο του "καλού κλίματος". Ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς δεν του απάντησε, γιατί ...χάθηκε στη μετάφραση.

Ετσι στη συνέχεια ο Τούρκος ΥΠΕΞ πήγε στην τουρκική πρεσβεία για να συναντήσει τους ψευτομουφτήδες και να ακούσει τα θέματα της μειονότητας! Να σημειωθεί ότι ο ψευδομουφτής έχει στήσει ολόκληρη ιστορία το τελευταίο διάστημα ότι δήεθν τον απήγαγαν και πως απειλείται η ζωή του.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα haberler.com ο Τσαβούσογλου έκανε ξεχωριστές συναντήσεις με τους ψευτομουφτήδες για να μάθει τα προβλήματα της "τουρκικής" όπως την αναφέρει μειονότητας.

Οι φωτογραφίες είναι από το site tourkikanea.gr


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ