Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόσωπο με πρόσωπο Ομπάμα με τον "εκτελεστή" του Οσάμα.

06.05.2011 | 05:45
 Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή με ορισμένα μέλη της ομάδας των κομάντος που μετείχαν στην επιχείρηση εξόντωσης του ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν, ανακοινώθηκε από ανώτατο αμερικανό αξιωματούχο.

   

Ο κ. Ομπάμα "θα έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως ορισμένα μέλη της επιχείρησης κατα του Μπιν Λάντεν αύριο Παρασκευή στο Fort Campbell" (στρατιωτική βάση στο Κεντάκι) όπου και θα μεταβεί , ανέφερε η ίδια πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

   

Η συνάντηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και φυσικά ο Ομπάμα θα έχει την ευκαιρία να δει ποιος ήταν και ο Seal,στον οποίο η μοίρα επιφύλαξε να είναι πατήσει τη σκανδάλη και να εκτελέσει τον Μπιν Λάντεν.

   

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο πρόεδρος Ομπάμα δέχτηκε σήμερα στο Οβάλ Γραφείο στο Λευκό Οίκο τον ναύαρχο Ουίλιαμ ΜακΡάβεν υπεύθυνο των ειδικών επιχειρήσεων του Πενταγώνου "για να τον ευχαριστήσει προσωπικώς" για την κατάληξη της επιχείρησης της Κυριακής κατά του πλέον καταζητούμενου τρομοκράτη στον κόσμο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ