Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Πτέραρχος προς μηχανικούς:"Χάνετε το δάσος".

07.12.2010 | 16:57
Γεώργιος Ν.Σκαρλάτος
Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α


Η προκατάληψη περιορίζει την οπτική γωνία, η δε σκοπιμότητα στενεύει τόσο πολύ το οπτικό πεδίο που τελικά μας κάνει να εστιάζουμε στο δένδρο και να χάνουμε το δάσος.
 
Ο Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Γεωργούσης με την επώνυμη τοποθέτησή του τιμά το αξίωμά του όπως τίμησε την Αεροπορία και τις Ενοπλες Δυνάμεις από όποια θέση κι αν εκλήθη να υπηρετήσει κατά την υπέρ 35ετή θητεία του.
 
Η απόφασή του, να αντιδράσει στα τόσα δυσφημιστικά που ακούστηκαν τελευταία για την παραγωγικότητα ή όχι των στελεχών των ΕΔ, είναι μία γενναία απόφαση που σκοπό έχει να υπερασπιστεί το έργο όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινώς για την αποστολή που δεν είναι άλλη από την παραγωγή του αγαθού που ονομάζουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ κ' ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
 
Αλλωστε είναι παγκοίνως γνωστόν ότι για να επιτευχθεί η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων επιβάλλεται πνεύμα ομάδας και συλλογική προσπάθεια απ' όλα τα στελέχη τους, από όποιο μετερίζι κι αν ευρίσκονται.
 
Στην προσπάθειά του ο Πτέραρχος Γεωργούσης να υπερασπιστεί τη συλλογική παραγωγική προσπάθεια όλων των στελεχών των ΕΔ χρησιμοποιεί λογικά επιχειρήματα και παραθέτει επιτυχημένα παραδείγματα από την προσωπική του εμπειρία που πραγματικά μπορούν να γίνουν κατανοητά από τον κάθε καλοπροαίρετο αναγνώστη σας και πείθουν εν κατακλείδι ότι οι φωνές που ακούσαμε τελευταίως εις βάρος της αποδοτικότητας των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι επικίνδυνες για τη συνοχή που απαιτεί η συλλογικότητα της προσπάθειας ενώ παράλληλα αδικούν τον καθημερινό μόχθο που απαιτείται απ΄ όλους για να επιτυγχάνεται η κοινή αποστολή.
 
Οι μεμονωμένες προσβλητικές αντιδράσεις των ανωνύμων που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα σας, εάν δεν εξυπηρετούν σκοπιμότητες, προέρχονται από αφελείς που δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν ότι η τοποθέτηση/αντίδραση του Πτεράρχου υπερασπίζεται και τη δική τους προσπάθεια και το δικό τους μόχθο.
 

 
 
Tags: ΗΟΤ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ