Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ραδιοφωνική επίθεση κατά στρατιωτικών,"άναψε τα αίματα" στο ΥΕΘΑ

04.07.2012 | 00:21

Η εικόνα των στρατιωτικών των δεκαετιών του 50 και του 60 ,φαίνεται ότι “στοιχειώνει” κάποιους αν κι εκείνη την εποχή ήταν αγέννητοι. Οι πρώτες εικόνες που έχουν στη μνήμη τους από στρατιωτκούς είναι αυτές του “συνταγματάρχη Βαρτάνη” στο σήριαλ του Φώσκολου Άγνωστος Πόλεμος,με τον Άγγελο Αντωνόπουλο να φορά την εντυπωσιακή στολή του συνταγματάρχη. Άντε να θυμούνται και Κώστα Καζάκο στο “Κονσέρτο για πολυβόλα”.

Γιατί τ΄ αναφέρουμε όλα αυτά; Γιατί έκπληκτοι όπως και πάρα πολλοί στρατιωτικοί ακούσαμε χθες το μεσημέρι από πολύ μεγάλη και γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα,δημοσιογράφο και την ραδιοφωνική του παρτενέρ να λένε διάφορα απίθανα περί στρατιωτικών -λοχαγών μάλιστα- που διαθέτουν αυτοκίνητα και οδηγούς και πολλά άλλα που παρέπεμπαν στην εποχή του “συνταγματάρχη Βαρτάνη”.

Επειδή τα νεύρα είναι πάρα πολύ τεντωμένα σ΄ όλους τους πολίτες είτε φορούν στολή ,είτε όχι καλό θα είναι εμείς οι δημοσιογράφοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί.Ειδικά όσοι αμείβονται με πολύ περισσότερα χρήματα ακόμη και από τον Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος λαμβάνει περίπου 2500 ευρώ.

Συνεπώς η κριτική προς τους στρατιωτικούς από το ραδιοφωνικό δίδυμο ήταν τουλάχιστον ατυχέστατη. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ