Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Ρέει άφθονο το αίμα στους διαδρόμους του Πενταγώνου...

05.12.2010 | 00:03
Τα μαχαίρια έχουν βγει.Ποια μαχαίρια. Οι χατζάρες. Το τι "μαχαίρωμα" μέσω φημολογίας,διαρροών και σχολίων έχει αρχίσει στους πολυδαίδαλους διαδρόμους του Πενταγώνου εν όψει κρίσεων για τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων δεν περιγράφεται.

Ο Α/ΓΕΣ είναι ο πιο "δημοφιλής" στόχος. Το κακό και το unfair είναι ότι μαζί του στο στόχαστρο έχουν μπει και τα παιδιά του. Πρώτα η εντυπωσιακά όμορφη και ταλαντούχα κόρη του Ευτυχία,η οποία παρουσιάζει εκπομπή στη κρατική τηλεόραση. Της χρέωσαν ότι παίρνει και τα 300.000 που κοστίζει η εκπομπή -τα οποία ασφαλώς και είναι υπερβολικά για κρατικό κανάλι,μη τρελλαθούμε- ενώ τελικά σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής παίρνει ένα μισθό 800 ευρώ ανά εκπομπή.


Τώρα έχουν "λοκάρει" το γιό του για τον οποίο διεδόθη ψευδώς ότι εργάζεται σε εταιρεία τουρκικών συμφερόντων.

Αυτό το τελευταίο μετά απο τη πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας να πάει και να τον ενημερώσει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τώρα σειρά έχουν τα ταξίδια που κάνει ο Α/ΓΕΣ και σ΄αυτή τη κατηγορία έβαλαν και τον Α/ΓΕΝ αντιναύαρχο Δημήτρη Ελευσινιώτη. Έχει ...μιοραστεί και ο κατάλογος των ταξιδιών από τον Αύγουστο έως σήμερα:
Α/ΓΕΝ
11-14 Αυγούστου Κοπεγχάγη
19-22 Οκτωβρίου Βενετία
1-2 Νοεμβρίου Κίελο
8-11 Νοεμβρίου Λιβύη
22-27 Νοεμβρίου Τουρκία
 
Α/ΓΕΣ
 
23-24 Αυγούστου Αρμενία
26-27 Αυγούστου Τουρκία
16-19 Σεπτεμβρίου Τσεχία
13-15 Οκτωβρίου Ρουμανία
1-4 Νοεμβρίου Ιορδανία

Ποιοι τα διακινούν όλα αυτά; Συνήθως τον "πόλεμο" των διαδρόμων των δίνουν οι "ορτινάτσες" των Αρχηγών,χωρίς τις περισσότερες φορές οι ίδιοι να γνωρίζουν κάτι για τους φιθύρους που πάντως δηλητηριάζουν το κλίμα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Το πιο ωραίο; Είναι πολύ πιθανό να μην γίνουν καν κρίσεις! Τσάμπα τόσο "αίμα".
 

Tags: HOT

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ