Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΟΠΛΑ η "γαλάζια πολυκατοικία"!Καρατζαφέρης εναντίον Μεϊμαράκη.Σκληρές κουβέντες για λαμόγια και νονούς!

29.04.2011 | 15:53
Βαρύτατες εκφράσεις που θα τους οδηγήσουν αναπόφευκτα στα δικαστήρια αντάλλαξαν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρώην ΥΕΘΑ Β.Μεϊμαράκης,μέσω των ερτζιανών. Με συνεντεύξεις τους στο Real Fm οι δύο πολιτικοί χρησιμοποίησαν εξαιρετικά αιχμηρούς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλο.Ακούστηκαν χαρακτηρισμοί,όπως “παλιάνθρωπος”, “λαμόγια” και “νονοί”! Διαβάστε τι είπαν:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ
Του Μειμαράκη δε θα του περάσει αυτή τη φορά. Θα απολογηθεί όσο και να εκλιπαρεί αυτή τη φορά, να το ξέρετε. Γι’ αυτό θα πάρει την αγωγή του θα πληρώσει γι’ αυτά γιατί είναι παλιάνθρωπος, θα πληρώσει. ΜΈΣΑ ΣΤΗ Βουλή 200 φορές τον προκάλεσα γιατί δεν είπε τέτοιο πράγμα(για τα περί νονούς και υπόκοσμο). Και τον καλώ δημόσια όποιο στοιχείο έχει να το βγάλει. Και πάνω απ’ όλα θα πληρώσει γιατί τη χαρίσανε στο ΠΑΣΟΚ. Έπιασε η αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ σε μια υπόθεση των υποβρυχίων και η ΝΔ τους τη χάρισε και αυτό θα το πληρώσουν να το ξέρετε. Έμπλεξε με κακό παιδί. Αυτά τα κολπάκια τα οποία έκανε τώρα δεν περνάνε. Οι αλητείες δεν περνάνε να το καταλάβει καλά. Είναι εντελώς ανήθικο και παλιανθρωπίστικο αυτό που έκανε. [..] Θα τους πατήσω κάτω..... προσπαθούν να συγκαλύψουν τα ανομήματά τους αυτοί που ήρθαν σε συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και δε θα τους βγει. Εμείς δεν πιέζαμε να πάρουν τα υποβρύχια, λέγαμε αν είναι καλά να τα πάρουν για να μην είναι ακάλυπτο το Αιγαίο. Θα τους πατήσω κάτω τους ψεύτες, τους συκοφάντες, αυτούς που είχαν τα «δούναι και λαβείν».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο. Σκέφτηκα ότι, αν αυτό που θα συνοδευτεί κι από τις ερωτήσεις μπορέσει να δείξει στον Έλληνα πολίτη και να του δημιουργήσει έστω την καχυποψία και το ρόλο του αρχηγού κόμματος ο οποίος περιφέρεται στα κανάλια και έχει δυσανάλογη απήχηση κι αντίληψη κι επηρεάζει συμβάσεις και εξελίξεις και τελικά μείνουμε στο μόνο ότι όποιος υπογράφει έχει την ευθύνη...Παρέβην τις αρχές μου κι έκανα κάτι το οποίο δεν θα το έκανα και δεν θα το ξανακάνω.

Αυτός ψήφισε την παραλαβή. Θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε την ερώτηση που μου κατέθεσαν το ’08 που λέει ότι, όπως λέει η γερμανική πλευρά, τα υποβρύχια εξετάστηκαν στη Μαύρη θάλασσα, κρίθηκαν αυτά και πότε θα προχωρήσετε στην παραλαβή; Και η απάντηση του Νοεμβρίου. Ότι αυτό είναι μονομερής άποψη των Γερμανών, δεν έχει ακόμα περιέλθει εις γνώση των ελληνικών οργάνων και όταν και οι Έλληνες θα το πιστοποιήσουν, θα δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό και μόνο υποδεικνύει ότι μεταφέρουνε τη γερμανική άποψη την οποία τη γνώριζε εκ των προτέρων. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Εγώ ζητώ - για να μπορέσει πράγματι να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο - να ελέγχεται κάποιος που έχει εκφορά δημόσιου πολιτικού λόγου κι επηρεάζει τέτοιου είδους συμβάσεις και εξελίξεις γιατί είπε ο κ. Καρατζαφέρης ότι τον Αύγουστο του ’09 χάλασε λέει την απευθείας ανάθεση που θα κάναμε για τα πυρομαχικά των Leopard. Πρώτον, δεν χάλασε τίποτα γιατί δεν υπάρχει καμία απευθείας ανάθεση την περίοδο που εγώ ήμουν υπουργός, δεύτερον για τα βλήματα των Leopard εμείς λέγαμε ότι πρέπει να πάνε στην ΕΑΣ που είναι τα ελληνικά αμυντικά συστήματα κι ο κ. Καρατζαφέρης μας έλεγε να πάμε στους Αμερικανούς...

Ας μου κάνει αγωγή ή μήνυση ή να του κάνω, να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας κι εγώ της δικιάς μου και να πάμε στη δικαιοσύνη που είναι ο φυσικός μας δικαστής να εξεταστούμε. Πιστεύω ότι το περιθώριο πρέπει να ξαναγυρίσει στο περιθώριο. Δεν μπορεί να είναι κυρίαρχη άποψη και τάση και οι καταγγέλλοντες να λένε ό,τι θέλουν χωρίς στοιχεία, να λασπώνουν υπολήψεις – γιατί το θέμα είναι ηθικό – και με την ίδια ευκολία μετά να λένε «ε, θα τον δω στη Βουλή, θα του πω, θα γελάσουμε». Δεν κατάλαβα. Δηλαδή θα ζητάει την παραπομπή μου χωρίς στοιχεία και θα χαριεντιζόμαστε κιόλας;


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ