Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΑ:"Θα συμμαχήσουμε με την Αλ Κάϊντα αν δεν βοηθήσετε",λένε στη Δύση οι αντάρτες

17.08.2012 | 00:25
“Δεν θα εισβάλουμε στη Συρία,ούτε πριν ,ούτε μετά από τις Προεδρικές εκλογές”, υποστηρίζει ο Αμερικανός πρέσβης στην Άγκυρα . Και από την άλλη οι αντικαθεστωτικοί απαντούν ότι θα ζητήσουν τη βοήθεια της Αλ Κάϊντα για να ρίξουν τον Άσαντ!


"Κανείς δεν είναι πρόθυμος να στείλει τους στρατιώτες μας σε μια ξένη χώρα και να εμπλακούν σε έναν εμφύλιο πόλεμο”, δήλωσε ο Ricciardone, πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα.


Από την άλλη πλευρά οι αντικαθεστωτικοί πιέζουν εκεί που ξέρουν ότι “πονάει” η Ουάσινγκτον.

“Αν δεν μας βοηθήσει η Δύση,τότε κι εμείς θα στραφούμε στην Αλ Κάϊντα”,δήλωσε ο διοικητής των ανταρτών Αμπού Αμάρ ,στη περιοχή του Χαλεπίου.

“Δεν θέλουμε να φέρουμε εδώ την Αλ Κάϊντα αλλά θα αναγκαστούμε να συμμαχήσουμε μαζί της αν κανένας άλλος δεν μας βοηθήσει”, προειδοποιεί εκβιαστικά.


"Είθε ο Θεός να μας βοηθήσει, γιατί είναι αδύνατο να νικήσουμε αυτό το καθεστώς», δήλωσε ο Αμπού Αμάρ. «Έχουν χημικά όπλα που θα χρησιμοποιήσουν ενδεχομένως. Έχουν άρματα μάχης, αεροπλάνα, όλμους, ρουκέτες και δεν έχουμε τίποτα. Θέλουμε όπλα για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας ή να επέμβει η Δύση στρατιωτικά. Είμαστε οργισμένοι”.  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ