Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε γραμμή ΝΔ, για το βίο της κυβέρνησης Παπαδήμου,ο Αβραμόπουλος

11.12.2011 | 00:43
Τη βεβαιότητα πως η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει, με την εντολή του ελληνικού λαού, την πολιτική που οδήγησε τη χώρα σε αδιέξοδο επισημαίνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής. 

   

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζει πως μετά την περιδίνηση του δημοψηφίσματος η αξιωματική αντιπολίτευση ακολούθησε υπεύθυνα εθνική στάση απέναντι στον τόπο και την κοινωνία ενώ κάνει λόγο και για πλήρη δικαίωση της αντιμνημονιακής στάσης του Αντώνη Σαμαρά.

   

" Χρειάζεται αλήθεια, ειλικρίνεια και ρεαλισμός για να φύγουμε προς τα εμπρός" δηλώνει ο κ. Αβραμόπουλος ο οποίος υπενθυμίζει πως σε όλη του την πολιτική διαδρομή υπήρξε συνεπής υποστηρικτής της συναίνεσης, της εθνικής συνεννόησης, της συνεργασίας και του πολιτικού πολιτισμού. 

    Χαρακτηρίζοντας πολύ ουσιαστική τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζει πως ο χρονικός βίος της κυβέρνησης έχει προσδιορισθεί και πως αν υπάρξει μια χρονική απόκλιση αυτή θα είναι μικρή.

   

Ο κ. Αβραμόπουλος τάσσεται υπέρ της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας απ ευθείας από το λαό ενώ επιρρίπτει ευθύνες στον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την αδυναμία πολιτικής συνεννόησης στην τελευταία διετία. Φροντίζει μάλιστα να στείλει και μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του τονίζοντας πως " ποτέ οι μικρές ομάδες μέσα στα μεγάλα κόμματα δεν έπαιξαν στον τελικό." Υπενθύμισε μάλιστα πως ο ίδιος αισθάνεται πως ενώνει και δεν διχάζει, γεφυρώνει και δεν χωρίζει.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ