Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σενάρια..συνομωσίας από τον Μπαγίς για τη κρίση με τα κατεχόμενα.

11.02.2011 | 05:06
Αποκαλυπτικός για τις διαστάσεις που λαμβάνει η κρίση με τους τουρκοκύπριους στο εσωτερικό της Τουρκίας ήταν ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς ο οποίος δήλωσε ότι "όσοι θέλουν να επέμβουν στην εσωτερική πολιτική της Τουρκίας και να προκαλέσουν κάποιες ταραχές στην Τουρκία μέσω Κύπρου, θα απογοητευτούν όπως πάντα". 

   

Μετά τη συνάντηση που είχε στην Κωνσταντινούπολη με τον Τουργκάϊ Αβτζί, ηγέτη του τουρκοκυπριακού Κόμματος Ελευθερίας και Μεταρρύθμισης, ο Μπαγίς έκανε δηλώσεις.

   

"Όλοι έχουμε αδυναμία στη μητέρα και τον πατέρα μας, αλλά οι γονείς πάντα έχουν περισσότεροι αδυναμία. Όλοι θέλουν την επιτυχία για τα παιδιά τους. Όπως η μητέρα δεν θέλει να αντιμετωπίζουν δυσκολίες τα παιδιά της, ακόμη και αν αυτά σφάλλουν, έτσι είναι και η ΤΔΒΚ από πλευράς Τουρκίας. Κανείς δεν μπορεί να πλήξει τη σχέση αυτή", είπε ο Μπαγίς και πρόσθεσε ότι "ορισμένοι κύκλοι στην ΤΔΒΚ συνεργάζονται με τους ελληνοκύπριους και προσπαθούν να προκαλέσουν διχόνοια". 

   

Τόνισε επίσης ότι θα είναι αναποτελεσματικές "οι προσπάθειες αυτών που επιθυμούν να προκαλέσουν διχόνοια μεταξύ της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ".

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ