Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24.01.2012 | 20:51

Σημαντική εκδήλωση-συζήτηση για τις εξελίξεις στη Μεσόγειο από ΣΥΣΜΕΔ-ΚΕΘΑ

Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (Κ.ΕΘ.Α.), ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών του ΠΝ (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ) και ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ.),οργανώνουν συζήτηση αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 από 18.00 έως 21.00 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια με θέμα: «Η κρίση και οι επιπτώσεις στην Εθνική Άμυνα με φόντο τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο»


Η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (Κ.ΕΘ.Α.), ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών του ΠΝ (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ) και ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ.),οργανώνουν συζήτηση αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 από 18.00 έως 21.00 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια με θέμα:


«Η κρίση και οι επιπτώσεις στην Εθνική Άμυνα με φόντο τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο»
Ομιλητές θα είναι οι:
• Θέμος Στοφορόπουλος, Πρέσβης επί τιμή, με θέμα: Ορατές απειλές κατά της χώρας μας και της Κύπρου.
• Νίκος Παπαναστάσης, Αντισυνταγματάρχης ΣΞ ε.α., μέλος της ΚΕΘΑ με θέμα: Οι Ένοπλες Δυνάμεις στο φόντο της οικονομικής κρίσης και των εξελίξεων στην Μεσόγειο.
• Βαγγέλης Χωραφάς, εκδότης του περιοδικού Monthly Review με θέμα: Η κρίση και η Εθνικά άμυνα.
• Δρ. Νικήτας Νικητάκος, Πλοίαρχος (Μ) ΠΝ ε.α., Καθηγητής του Πανεπιστήμιου του Αιγαίου με θέμα: Οικονομία εν μέσω κρίσης, για μια αποτελεσματική άμυνα. 

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, Υποναύαρχος ΠΝ ε.α., μέλος της Κ.ΕΘ.Α.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ