Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκάνδαλο με υπαξιωματικό,που υπηρετεί σε φρεγάτα του Στόλου

14.09.2012 | 06:26
Μέσα από την φρεγάτα που υπηρετούσε, ένας 29χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έβρισκε χρόνο να ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να προσεγγίζει ανήλικα κορίτσια και μέσω web camera να τα πείθει να προβαίνουν σε άσεμνες κινήσεις ακόμη και να τις «ξεγυμνώνει» διαδικτυακά. Κατέγραφε τις αισθησιακές σκηνές και στη συνέχεια εκβίαζε τα ανήλικα κορίτσια προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά μαζί του ή να του στείλουν μία… pay safe κάρτα των 100 ευρώ ειδάλλως θα έστελνε το υλικό που είχε καταγράψει στους γονείς τους.  

Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχθηκαν την καταγγελία ενός 17χρονου κοριτσιού που είχε πέσει θύμα εκβιασμού του 29χρονου, και μετά από λεπτομερή ψηφιακή έρευνα έφθασαν στα ίχνη της… φρεγάτας και από εκεί στον υπαξιωματικό.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο κατηγορούμενος διατηρούσε… 30 διαφορετικά προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία χρησιμοποιούσε για τον εκβιασμό των ανήλικων κοριτσιών. 

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του και οδηγήθηκε στο Ναυτοδικείο, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ