Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή απάντηση στον ΥΕΘΑ για τα ανταλλακτικά που έγιναν οδοιπορικά!

24.10.2011 | 16:00Απαντήσεις σκληρές και κατά ριπάς από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία,δημοσίευμα της οποίας επιχείρησε να διαψεύσει …ανεπιτυχώς ο κ.Μπεγλίτης.

Η διευθύντρια της εφημερίδας Κύρα Αδάμ απαντά προσωπικά στον ΥΕΘΑ και τον ρωτά για το θέμα της μεταφοράς 4 εκατομμυρίων ευρώ από ποσό που προβλεπόταν για συντήρηση και ανταλλακτικά μαχητικών αεροσκαφών σε κωδικό πληρωμής για οδοιπορικά (!!!):

•Γιατί φόρτωσε το υπουργείο Οικονομικών με 4 εκατομμύρια ευρώ εκ των υστέρων

•Στην απάντησή του ο κ.Μπεγλίτης υποστηρίζει ότι οι ανάγκες καλύφθηκαν μέσω συστήματος FMS.Αυτό όπως σωστά του επισημαίνει η κα.Αδάμ αφορά στα αμερικανικά αεροσκάφη κι όχι στα Mirage.

•Πως γίνεται οι ανάγκες ανταλλακτικών αεροσκαφών σε ποσοστό 100% να παρουσιάστηκαν επό των ημερών του; Αυτό πορφανώς επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για δραματικές μειώσεις των αναχαιτίσεων!

•Πως είναι τόσο σίγουρος ο κ.Μπεγλίτης ότι δεν θα του χρειαστούν και αυτά τα 4 εκατομμύρια;

Σε άλλη σελίδα της Ελευθεροτυπίας η απάντηση είναι πολύ πιο σκληρή και δεν αφορά στα ανταλλακτικά των αεροσκαφών. Η δημοσιογράφος-τηλεκριτικός Μαρίνα Πετρούτσου, ασχολείται με τη συνέντευξη του κ.Μπεγλίτη στο ΣΚΑΙ,με το περιεχόμενο της οποίας   είχε ασχοληθεί το Onalert. Εκεί ο κ.Μπεγλίτης έκανε κριτική σε συναδέλφους του που παραπονιούνται για τη κυβερνητική πολιτική λέγοντας ότι “όλοι ζοριζόμαστε”. Η κα.Πετρούτσου θυμίζει στον υπουργό Άμυνας,ότι υπάρχει πάντα ανοιχτός και ο δρόμος …προς το σπίτι.Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Του υπενθυμίζει ότι έχει αποσπάσει τη σύζυγό του στο γραφείο του στο ΥΕΘΑ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ