Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή επιστολή-απάντηση στον ΥΕΘΑ περί "τραμπούκων".

05.10.2011 | 06:33

 Όπως όλοι οι μισθωτοί, έτσι και οι ένστολοι, απεφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τα ανάλγητα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Και που αλλού θα έπρεπε να πάνε, παρά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως ο κάθε εργαζόμενος, στο αντίστοιχο δικό του Υπουργείο! Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Μπεγλίτης, μέσα στον βωμό της δημοκρατίας, το κοινοβούλιο, αναφερόμενος στους αποστράτους, μεταξύ πολλών άλλων, χρησιμοποίησε και την φράση 'τραμπουκισμοί', προκειμένου να χαρακτηρίσει την εκδηλωμένη αντίδραση τους!!

--ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ κ. Υπουργέ, δεν είναι αυτοί που πεινάμε, αλλά αυτοί που σήμερα, συνιστούν την κύρια και μόνη γενεσιουργό αιτία της σημερινής τραγελαφικής οικονομικής και όχι μόνο, κατάστασης της χώρας και που εν τέλει, από μόνοι τους αυτοχρίσθηκαν συνάμα και σωτήρες αυτής!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

-- Και ερωτώ: Γιατί μέχρι σήμερα μας μιλήσατε μόνο για τις αιτίες και τα αιτιατά αυτής της αθλίας οικονομικής κατάστασης, που έφθασε η χώρα, ΑΛΛΑ τεχνηέντως, αποφεύγετε να μας πείτε, ποιοι είναι οι πραγματικοί ΥΠΑΙΤΙΟΙ; Απλά, πολύ απλά, γιατί -απλούστατα- οι μόνοι και πραγματικοί υπαίτιοι είστε εσείς! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

--Και ανατρέχω στο ερμηνευτικό λεξικό 'Τεγόπουλος-Φυτράκης':  ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ = Αχρείος, που υπηρετεί με αμοιβή ανέντιμους σκοπούς ''πολίτικης ή παράνομης παράταξης''! Αυτό γράφει το ερμηνευτικό λεξικό!! Και η παράταξη σας καθώς και η κυβέρνησης σας, ανέντιμα και ενάντια σε κάθε ηθική έννοια και φυσικά, παράνομα κυβερνά, όπως πολλάκις ειπώθηκε από χείλη υπεύθυνα και αρμόδια, μιας και έχει απεμπολήσει πλήρως το δικαίωμα να κυβερνά, στερούμενη παντελώς της λαϊκής εντολής, την οποία ειρήσθω εν παρόδω, κέρδισε, ανέντιμα, όπως περίτρανα απεδείχθη, με κίβδηλες και συνειδητά φαύλες υποσχέσεις! Κάντε λοιπόν ένα καλό στον τόπο!  Απαλλάξτε τον από την παρουσία σας ή ζητήστε του, με την υπόσχεση έστω και τώρα, ότι θα τον οδηγήσετε στην οικονομική εξαθλίωση, να σας δώσει νέα εντολή κυβέρνησης του! Άλλως, αναρωτηθείτε ποιος και γιατί πρέπει να χαρακτηρισθεί «Τραμπούκος», με βάση τον παραπάνω ορισμό και με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν σε αυτή την χώρα!

--Να σας θυμίσω, ότι καταφέρατε οι πολιτικοί και φέρατε απέναντι, το κράτος με το κράτος, τον αστυνομικό με τον συνάδελφο του!!! ΑΙΣΧΟΣ ΠΕΡΙΓΕΛΟΝ το κατόρθωμα σας!! Τώρα, αναρωτιέμαι, θα φέρετε και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι με τους στρατιώτες; Στρατονόμους, διάβασα καλέσατε για τα απομακρύνετε τους διαμαρτυρόμενους συνταξιούχους στρατιωτικούς!! Αλήθεια είναι; Και αύριο θα ζητήσετε από αυτά τα στελέχη, να τους διοικήσουν και να τους οδηγήσουν και στον πόλεμο; Ο γείτονας σεργιάνι κάμνει στο Αιγαίο, το πήρατε χαμπάρι ή θα έχουμε πάλι τα αίσχη των Ιμίων; Δική σας κυβέρνηση ήταν και τότε, αν θυμάμαι καλά! Εν τέλει, τόσο πολύ δύσκολο είναι να καταλάβετε τα τραγικά σας λάθη; Ή μήπως κάτι άλλο φταίει; Αναρωτιέμαι ειλικρινά και δεν σας το κρύβω, δεν κρατιέμαι και θα το ομολογήσω, πως ακόμη κανα δυο φορές να παρακολουθήσω βουλή, θα πεισθώ απόλυτα για τον βαθμό και τον λόγο δυσκολίας κατανόησης του αυτονόητου!! Τέλος πάντων! Την επομένη φορά, που, αν μη γένοιτο, διανοηθείτε να δώσετε εντολή βίαιης απώθησης των στρατιωτικών από τον περίβολο του ΓΕΣ, φροντίστε να είστε και εσείς εκεί, για να θαυμάσετε το μεγαλείο της πράξης σας!! Πιθανόν και να σας συγχαρώ!!

--Και για να μην ξεχαστώ:  ''ΟΧΙ μόνο οι στρατιωτικοί, μα ούτε και άλλες ομάδες εργαζομένων δεν είναι και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, ''κράτος εν κράτη''!!  Κυρίως όμως- και σας το θυμίζω αυτό - κράτος δεν είστε ούτε και εσείς οι πολιτικοί!  ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ!  Κι αυτό θα έπρεπε να το ξέρετε, έτσι για την ιστορία και για να το μάθετε ,'Το Κράτος είναι και το συνιστούν, αυτοί που αναφέρει το Σύνταγμα στο πρώτο του άρθρο και στην ακροτελεύτια διάταξη του!! Δηλαδή, ''Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ''! Αλλά το αιώνιο πρόβλημα αυτής της χώρας, πάντα ήταν ένα:  ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ - ΔΗΛΑΔΗ - ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ!!

--Και στο φινάλε, στο ίδιο λεξικό γραφεί συμπληρωματικά περί της λέξεως ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ: ''...Μπράβος πολιτικού, νταής''!!! Θαυμαστικά- πολλά θαυμαστικά βάζω!! Γιατί, όπως βλέπετε κε Υπουργέ, η λέξη 'τραμπούκος και τραμπουκισμός'' κατά το ερμηνευτικό λεξικό 'Τεγόπουλος - Φυτράκης', έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!! Εεεεε, μα με υποχρεώνεται και δεν μου αρέσει! Έφερε ο Καρατζαφέρης λεξικό για να σας εξηγήσει τι σημαίνει ''Γομάρια", που σας απεκάλεσε ο κος Ροντούλης, τώρα και δυστυχώς, υποχρεώνομαι και εγώ να σας εξηγήσω ότι η λέξη τραμπούκος χαρακτηρίζει μόνο πολιτικούς και γι αυτό πρέπει να απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτούς!! Η δε λέξη 'τραμπουκισμός' χαρακτηρίζει και πάλι αποκλειστικά και μόνο πράξεις πολιτικές!! Και φυσικά, ετούτες τις δυο λέξεις, όταν ένας πολιτικός τις χρησιμοποιεί, τρία τινά θα πρέπει να συμβαίνουν:

α/  Είτε έχει απολυτή αυτογνωσία και το θάρρος να αυτοχαρακτηρίζεται
β/  Είτε αυτοσαρκάζεται, επίσης ένεκα της απόλυτης γνώσης 'του ποιος είναι' ή λογω ηλιθιότητας και τέλος,
γ/  Μάλλον, δεν γνωρίζει τι λέει!!
--Γι αυτό κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, σαν Απόστρατος Ανώτατος Αξιωματικός και μάλιστα για κάποια χρόνια στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων, σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό και ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ και την επόμενη φορά που θα αναφέρεστε σε εμένα (εννοώ το στέλεχος των Ε.Δ)
1ον:  Να μιλάτε στον πληθυντικό ευγενείας, όπως κάμνω εγώ, άλλως δεν θα μπορείτε στο μέλλον να αξιώνετε ευγενικές συμπεριφορές, και
2ον:  Να χρησιμοποιείτε λέξεις, που θα χαρακτηρίζουν εμένα (το στέλεχος) και τις δικές μου πράξεις και όχι εσάς!! Μην κάνετε το λάθος, ''εξ ιδίων, να κρίνετε και κυρίως να χαρακτηρίζετε τους αλλότριους, μήτε τα αλλότρια''!!!
 
Ρουσσάκης Σαρ. Πολυχρόνης
Αξιωματικός ε.α

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ