Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή επίθεση στο Χριστόφια,για την παροχή ρεύματος από τα κατεχόμενα.

17.07.2011 | 17:46
Στο δίλημμα "πρόσκαιρη ταλαιπωρία με αξιοπρέπεια" ή "διευκόλυνση με εξευτελισμό", η κυβέρνηση Χριστόφια επέλεξε το δεύτερο και αποφάσισε να αγοράσει ρεύμα από το ψευδοκράτος, αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι ο κυπριακός Ελληνισμός επιλέγει το πρώτο.

   

"Η κυβέρνηση Χριστόφια, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να μας τονίζει ότι το Κυπριακό δεν είναι νομικό αλλά πολιτικό θέμα, κρύφτηκε πίσω από νομικές διατυπώσεις και ερμηνείες και προχώρησε σε μιαν πολιτική απόφαση και ενέργεια, η οποία πλήττει και εξευτελίζει το κύρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και δίνει διπλωματικά επιχειρήματα προς αξιοποίηση από την Τουρκία και την τουρκοκυπριακή πλευρά", αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο κ. Παπαδόπουλος.

   

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ," συνιστά πολιτική αναβάθμιση του ψευδοκράτους, στο μέσο μάλιστα μιας ιδιαιτέρως κρίσιμης περιόδου για το Κυπριακό".

    

   

Για το θέμα της προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος από τα κατεχόμενα επέκριναν την κυβέρνηση η ΕΔΕΚ, το ΕΥΡΩΚΟ, οι Οικολόγοι και Αρχιεπίσκοπος. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ