Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή "κόντρα" απόστρατων στρατιωτικών με αστυνομικούς.ΑΝΕΑΕΔ εναντίον ΠΟΑΣΥ

03.03.2012 | 00:01

Επίθεση της ΑΝΕΑΕΔ στη ΠΟΑΣΥ.Με επιστολή της η ΑΝΕΑΕΔ κατηγορεί τη ΠΟΑΣΥ,ότι την ίδια στιγμή που το ΜΤΣ “βρίσκεται σε προθανάτιο ρόγχο”,το μόνο που την απασχολεί “είναι να διεκδικείται συνδικαλιστική συμμετοχή” της ΠΟΑΣΥ.


Όλη η επιστολή της ΑΝΕΑΕΔ προς τη ΠΟΑΣΥ:


Με τη σχετική επιστολή μας, προσπαθήσαμε να σας εξηγήσουμε ότι το κυρίαρχο διακύβευμα για το ΜΤΣ, είναι η αποφυγή της χρεοκοπίας και της διάλυσής του. Σας είχαμε επίσης τονίσει, ότι μπροστά σε αυτό το μείζον θέμα, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο, ούτε για άσκηση μικροσυντεχνιακής πολιτικής, ούτε για μονομερείς πειραματισμούς που βλάπτουν την απαιτούμενη ενότητα και διεκδικητική ευρωστία και ρίχνουν νερό στο μύλο της στρατηγικής του «διαίρει και βασίλευε». Κλείνοντας δε την ίδια επιστολή, σας καλέσαμε για πολλοστή φορά σε συνεργασία και συμπόρευση με σκοπό τη διάσωση του ΜΤΣ, ξεπερνώντας λογικές, πρακτικές και προσχηματικά στερεότυπα του παρελθόντος.

Ενώ αναμέναμε κάποια κίνησή σας, η οποία θα μπορούσε να συνδράμει στον αγώνα για την επιβίωση του ΜΤΣ, εσείς εκδίδετε επιστολή προς τον Υ.ΕΘ.Α., δια της οποίας διεκδικείτε τη συνδικαλιστική συμμετοχή σας στο ΔΣ του ΜΤΣ!

Δηλαδή, τη στιγμή που το ΥΠ.ΟΙΚ. κατάσχει του πόρους του ΜΤΣ, τη στιγμή που έχουν ανασταλεί οι αποδόσεις του ΒΕΑ, τη στιγμή που υπάρχει μείζον θέμα εξεύρεσης πόρων, τη στιγμή που υφαρπάζονται τα αποθεματικά του Ταμείου από την Τράπεζα της Ελλάδος, τη στιγμή που κανένας δεν διασφαλίζει αν θα υπάρχει ΜΤΣ σε έξι μήνες ή ένα χρόνο, εσείς το μοναδικό πρόβλημα που αναγνωρίζετε στην υπόσταση του ΜΤΣ, είναι η συνδικαλιστική συμμετοχή σας στο ΔΣ!

Αγαπητοί κύριοι, σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια και εσείς αυτά τα όρια τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού. Δεν είναι δυνατό, σε όλη την ιστορία της
συνδικαλιστικής σας δράσης, να είστε απόντες από τα θέματα του ΜΤΣ και να εμφανίζεστε τη στιγμή που το ΜΤΣ βρίσκεται σε προθανάτιο ρόγχο, για να απαιτήσετε, ως μοναδικό αίτημα σας, καρέκλες μεταξύ των τεθλιμμένων συγγενών, στην επικείμενη εξόδιο ακολουθία, ώστε να αποδείξετε πως με αυτό τον τρόπο εκπροσωπείτε τα συμφέροντα των χιλιάδων μετοχομερισματούχων συναδέλφων αστυνομικών.

Επειδή, τα πολλά λόγια είναι περιττά, δεν έχουμε άλλα περιθώρια παρά να παραδώσουμε τις πράξεις σας, στη κρίση όλων των συναδέλφων αστυνομικών και στρατιωτικών, δηλώνοντας όμως, πως ακόμη και σε αυτή τη στιγμή, είμαστε στη διάθεσή σας για εποικοδομητική συνεργασία και συμπόρευση στα κοινά θέματα που μας αφορούν.


 

ΣΧΟΛΙΑ