Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή κόντρα στη Θράκη προκάλεσαν δηλώσεις μουσουλμάνου βουλευτή

16.02.2012 | 08:37
Σκληρή σύγκρουση προκάλεσαν οι απρέπειες του Μάντατζη Τσετίν,μέχρι πριν από λίγες ημέρες βουλευτή του ΠΑΣΟΚ,ο οποίος διαγράφτηκε όχι επειδή κατά καιρούς προκάλεσε με δηλώσεις και πράξεις του αλλά επειδή δεν ψήφισε το μνημόνιο.

Με δηλώσεις του ο κατά δήλωσή του “Τούρκος” βουλευτής αφήνει αισχρα υπονοούμενα κατά του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιωτης Σγουρίδη λέγοντας:

“Ο κ. Σγουριδης ειναι ανθρωπος του παρελθοντος.Εινα η γρνια που εφερε τη χωρα εδω.Ειναι η γενια που επαιξε παιχνιδια στη πλατη του κοσμου κ επιννοουσε εχθρους φαντασματα. Εκανε παιχνιδια με τους εξοπλισμους απο τους οποιους κερδοσκοπουσαν καποιοι.Ολοι αυτοι πρεπει να λογοδοτησουν.


Η απάντηση του Παναγιώτη Σγουρίδη στις δηλώσεις του Μάντατζη Τσετίν ήταν άμεση και σκληρή:

“Εργαζόμενος στους αμπελώνες, φίλοι με πληροφόρησαν ότι, ο βουλευτής Μάντατζη Τσετίν ασχολήθηκε με το όνομά μου.
Πιστεύω να έπλυνε το στόμα του πριν το ‘πιάσει’ για να μη μου το λερώσει.
Και επειδή έχει κοντή μνήμη, θέλω να τον πληροφορήσω ότι, από το 1994 μέχρι το 2004 που ήμουν κυβερνητικός βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Βουλής, η Θράκη, η Ξάνθη και ο λαός τους - χριστιανοί και μουσουλμάνοι -, γνώρισαν ευημερία με εργοστάσια ανοιχτά και εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση.
Όσο δε για τους ‘φανταστικούς εχθρούς’, που επικαλείται ότι κατασκευάζαμε, έχω να δηλώσω ότι, αυτός και οι όμοιοί του, οδηγούμενοι από γνωστά κέντρα έπλαθαν τέτοιους, για να χειραγωγήσουν τις ψήφους της μειονότητας.
Και ενώ αυτός ψήφισε το 1ο Μνημόνιο, ως μη όφειλε, - όταν εγώ εξ΄αρχής ήμουν αντιμνημονιακός – βλέποντας το καράβι να βουλιάζει, προσπάθησε να διαφύγει, όπως τα γνωστά ζωντανά, παριστάνοντας το λαϊκό ήρωα.
Είναι ώρα να μας πει, ποιες ήταν οι μυστικές συμφωνίες που έκλεινε το ΠΑΣΟΚ με τη μειονότητα, μέσω αυτού, και οι οποίες ισχυρίζεται ότι δεν τηρήθηκαν, γιατί εγώ γνωρίζω ότι μυστική διπλωματία δεν πρέπει να γίνεται μέσα στη χώρα. Τέλος, να μας πει , ποια πολιτική «κωλοτούμπα» πρόκειται να κάνει και με ποιόν πολιτικό φορέα, προκειμένου να σώσει τον εαυτό του και όχι το λαό της Ξάνθης και της μειονότητας, για την οποία ιδιαιτέρως κόπτεται”.

Η τελευταία φράση του κ.Σγουρίδη αφήνει να εννοηθεί ότι κάποια κόμματα εξακολουθούν να κάνουν τα ίδια λάθη και ετοιμάζονται να συμπεριλάβουν στους συνδυασμούς τους αυτοαποκαλούμενους Τούρκους υποψηφίους. Κάπου αυτή η ιστορία να σταματήσει επιτέλους. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ