Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοβαρότητα και πειθαρχία ζητά ο νέο ΥΕΘΑ ατη Κύπρο.

16.07.2011 | 12:21
 "Αυτές τις δύσκολες και τραγικές στιγμές, που δεκατρία ηρωικά μέλη της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας έδωσαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, επιβάλλεται να αναδείξουμε τις αρχές και τις αξίες της σύνεσης, της σοβαρότητας και της πειθαρχίας", τονίζει ο νέος υπουργός Άμυνας Δημήτρης Ηλιάδης, σε μήνυμα του προς όλο το προσωπικό- στρατιωτικό και πολιτικό της Εθνικής Φρουράς.

   

Ο κ. Ηλιάδης αναφέρει ότι είναι δικαιολογημένη η ανησυχία και ο προβληματισμός της κοινωνίας των πολιτών και επισημαίνει ότι "αποτελεί ευθύνη μας, εργαζόμενοι και συνεργαζόμενοι, ο καθένας από τη θέση του και όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα την κρίση και να δώσουμε το μήνυμα στην κοινωνία μας ότι η Εθνική μας Φρουρά θα επιτελέσει στο ακέραιο το καθήκον της προς την πατρίδα".

   

Ο Κύπριος υπουργός στο μήνυμά του, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι και αυτή τη φορά η Εθνική Φρουρά, από την ηγεσία μέχρι και τον τελευταίο οπλίτη, "θα επιδείξει υψηλό αίσθημα ευθύνης και θα αποδειχθεί αντάξια των περιστάσεων, όπως έπραξαν και οι ηρωικοί άνδρες τους οποίους τιμούμε". 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ