Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ η σύλληψη "του καλύτερου υπ.Οικονομικών" της Κύπρου,στα κατεχόμενα.

15.10.2011 | 06:25
Παράνομη χαρακτηρίζουν την κράτηση του πρώην υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή τα κυπριακά ΜΜΕ
Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, μέλος της παγκόσμιας τράπεζας και μέλος της διαπραγματευτικής οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίου το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή που είναι σε θέση να λαμβάνει πληροφορίες από τη λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους, ο Μιχάλης Σαρρής συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στα κατεχόμενα να προβαίνει, σύμφωνα με ισχυρισμούς της λεγόμενης αστυνομίας, σε άσεμνη πράξη με 15χρονο, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρίσκόταν ένα ακόμη πρόσωπο ηλικίας 18 ετών.

Η αστυνομία του κατοχικού καθεστώτος διέρρευσε στα Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ότι η παράνομη σύλληψη του κυρίου Σαρρή έγινε την ώρα που διέπραττε το αδίκημα με τον ένα εκ των προσώπων, ανήλικο που βρισκόταν στο συγκεκριμένο δωμάτιο ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  από τα κατεχόμενα όπως τουλάχιστον αυτές διαρρέουν από τη λεγόμενη αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται στα κατεχόμενα ο κύριος Σαρρής για παρόμοιο αδίκημα. Την πρώτη φορά, η παράνομη σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο.
Ίσως ο καλύτερος υπουργός οικονομικών στην Κύπρο…

Ο Μιχάλης Σαρρής είναι κατά γενική ομολογία ικανότατος οικονομολόγος και ενδεχομένως ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών που πέρασε ποτέ από κυπριακή κυβέρνηση. Διετέλεσε  μέλος της κυβέρνησης του Τάσσου Παπαδόπουλου, από το 2005 έως το 2008.
Παλαιότερα υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Τράπεζας, όπου έχει υπηρετήσει για 29 χρόνια. Ο κ. Σαρρής είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το London School of Economics και διαθέτει διδακτορικό στα Οικονομικά από το Wayne State University.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Σαρρής συμμετέχει και στις ομάδες εργασίας για την επίλυση του Κυπριακού.
Ο Μιχάλης Σαρρής είχε προταθεί να αναλάβει καθήκοντα υπουργού Oικονομίας και κατά την τρέχουσα, δύσκολη περίοδο, αλλά είχε θέσει ορισμένες προϋποθέσεις. Τελικά στη θέση του υπουργού οικονομικών επελέγη ο Κίκης Καζαμίας.

Τι λένε τα τουρκοκυπριακά Μέσα
Με τίτλο «η είδηση σεξ σκάνδαλο που αναστάτωσε το νησί» διαδικτυακές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Μιχάλης Σαρρής, υπουργός του Τάσσου Παπαδόπουλου, συνελήφθη, καθώς έκανε έρωτα επί χρήμασι με δύο άτομα.


SigmaLive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΕ ΓΚΕΙ ΠΑΡΤΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ