Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Σοκ και Δέος" Φράγκου κατά Μπεγλίτη!Ομιλία του πρώην Α/ΓΕΣ

21.11.2011 | 07:40
Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος ήταν καταιγιστικός κατά του Πάνου Μπεγλίτη,στην ομιλία του στην ΑΣΔΥΣ! Ο Φ.Φράγκος χωρίς να πει ούτε μια φορά το όνομα Μπεγλίτης, έβαλε κατά ριπάς εναντίον του, "χτυπώντας" τις αλλαγές που επιχείρησε να επιβάλει ο πρώην ΥΕΘΑ, στις ΕΔ.

"Κύριοι.Μεταξύ τύρου και αχλαδιού δεν διαλύονται μείζονες στρατιωτικοί σχηματισμοί", είπε με έμφαση ο πρώην Α/ΓΕΣ πριν δώσει με λεπτομέρειες το χρονικό των απαιτήσεων Μπεγλίτη για κλείσιμο "εδώ και τώρα" μεγάλων στρατιωτικών σχηματισμών.

Σύμφωνα με τον κ.Φράγκο:

•"Δεν μπορεί τις 17 Οκτωβρίου να εκδίδεται έγγραφο για κλείσιμο Στρατιάς,Μεραρχιών κ.λ.π. Στις 24 Οκτωβρίου έγινε ΣΑΓΕ και στις 31 ΣΑΜ"

•"Το ΓΕΣ ζήτησε παράταση τουλάχιστον 20 ημερών.Έλαβε ολιγοήμερη".

•"Στις 24 Οκτωβρίου συνήλθε το ΑΣΣ, εδόθησαν εντολές και έγινε ενημέρωση για το τι εισηγούνταν το ΓΕΕΘΑ και λίγο παραπάνω για το τι πρέπει να γίνει .Στις 31 υπεβλήθησαν οι αναφορές των αντιστρατήγων με επιχειρήματα και βαθειά περίσκεψη.Εκτός από έναν, που δεν είχε σχόλια".

•"Στις 4 Νοεμβρίου θα συνεδρίαζε το ΑΣΣ.Δεν συνεδρίασε ποτέ".

•"Οι  εννέα αποφάσεις των Αντιστρατήγων ,ήταν ότι οι μείζονες σχηματισμοί ,όπως είναι η Στρατιά, το Β΄ΣΣ,η 20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία ,η 8η Μεραρχία ,η ΑΣΔΙΣ,αυτοί οι σχηματισμοί δεν τυλίγονται σε μία κόλλα χαρτί"

•"Ελπίζω να επικρατήσει η σωφροσύνη και η σύνεση και στα επόμενα ΑΣΣ.Τιμώ όλους τους νέους στρατηγούς οι οποίοι προήχθησαν ,είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας το έργο τους".

•"Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται νέα δομή δυνάμεων.Η νέα δομή η οποία αποφασίστηκε στις 11 Απριλίου 2011 σε ΣΑΜ υλοποιήθηκε . Μειωσαμε δύναμη 68.500, ενεργού και επιστρατευόμενου στρατού.Εξοικονομήσαμε μόνο από την ένδυση και υπόδηση 50.000.000 ευρώ...Αν από κει και πέρα θέλουν να κλείσει η Στρατιά για να γλιτώσουμε 121 στρατιώτες,τότε ας κλείσει".

Ο κ.Μπεγλίτης να έχει κάποια απάντηση;

Διαβάστε ακόμη

Οι ΕΔ γιορτάζουν με εχθρό προ των πυλών.Δείτε το βίντεοΜαστίγωμα μέσα στην Ευρωβουλή για Ρεν ,Ρομπάϊ.Δείτε στο βίντεο ποιος τους μαστίγωσε

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ