Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ στην Τουρκία. " Κάποιοι άκουγαν ακόμη και τις συνομιλίες απο την κρεβατοκάμαρα του Ερντογάν"

01.12.2011 | 07:46
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

   Ακόμη και τις συνομιλίες στην κρεβατοκάμαρα του Ερντογάν με τη σύζυγο του φαίνεται ότι είχαν καταφέρει να υποκλέψουν κάποιοι στην Τουρκία.

 Τον ισχυρισμός αυτό έκανε ο τούρκος Υπουργός Ε.Ε Εγκεμέν Μπαγίς στην προσπάθεια του να πείσει πως οι συλλήψεις των δημοσιογράφων στην Τουρκία δεν γίνονται για τη δημοσιογραφική τους δράση.

Ο Μπαγίς τόνισε πως πριν από λίγους μήνες τούρκος εισαγγελέας κάλεσε τον ίδιο τον υπουργό για να ακούσει τις τηλεφωνικές συνομιλίες που του είχαν υποκλέψει ομάδες του παρακράτους. Τα ντοκουμέντα είχαν βρεθεί σε επιχείρηση της αστυνομίας των δημοσιογράφων ισχυρίζεται ο Μπαγίς « Όταν άκουσα τις συνομιλίες μου δεν αισθάνθηκα καλά. Αλλά διαπίστωσα πως υπήρχαν ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες του πρωθυπουργού μας με τη σύζυγο του στην κρεβατοκάμαρα. Αυτό θέλω να πω εδώ δεν μιλάμε για την ελευθερία του Τύπου.» δήλωσε ο Μπαγίς προκαλώντας σάλο με τις αποκαλύψεις αυτές.

Το ερώτημα είναι αν αληθεύουν αυτοί οι ισχυρισμοί ποιοι ήταν αυτοί που είχαν καταφέρει να τοποθετήσουν κοριούς στην κρεβατοκάμαρα του Ερντογάν.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ