Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Στα όπλα" -πάλι- οι απόστρατοι.

13.01.2011 | 06:33

"Στα όπλα" οι απόστρατοι.Η ΑΝΕΑΕΔ, ανακοίνωσε ότι οργανώνει συγκέντρωση ενημέρωσης-διαμαρτυρίας. Σε ανακοίνωσή της εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σ΄ αυτή την απόφαση:

"Με αφορμή τις εξελίξεις του τελευταίου έτους, που πλήττουν σοβαρά το κύρος, την αξιοπρέπεια και γενικά την κοινωνική μας υπόσταση, η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων, απευθυνόμενη σε όλους τους απόστρατους και τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, ανεξαρτήτως Κλάδου και προέλευσης, διοργανώνει με αίσθημα ευθύνης συγκέντρωση ενημέρωσης – διαμαρτυρίας.
 
Ο σκοπός της συγκέντρωσης είναι διπλός:
♦ Να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε για το μείζον πρόβλημα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, που είναι προάγγελος για την κατάληξη και των υπολοίπων Μετοχικών Ταμείων, στις πραγματικές του διαστάσεις, μέσα από μία ολοκληρωμένη ενημέρωση – συζήτηση, με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων του εργατικού και ασφαλιστικού Δικαίου, διακηρύττοντας  παράλληλα την αρραγή διεκδικητική μας ενότητα.
♦ Να διαμαρτυρηθούμε για:
♦ Την άδικη επίθεση σε βάρος του κύρους, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικοοικονομικής μας υπόστασης, καθώς επίσης και για τους πειραματισμούς της κυβερνητικής πολιτικής στη πλάτη μας, προκειμένου στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μας σαν «παράδειγμα» να εφαρμόσει αντίστοιχα τυραννικά μέτρα σε βάρος και του υπόλοιπου ελληνικού Λαού.
♦ Τις συκοφαντικές και αήθεις επιλεκτικές επιθέσεις σε βάρος της υπόληψης και των εννόμων συμφερόντων μας,  καθόσον κάποιοι μας θεωρούν εύκολο και  ανυπεράσπιστο στόχο.
♦ Την αντιμετώπισή μας ως δεύτερης κατηγορίας πολίτες, τόσο στην ενέργεια όσο και στην αποστρατεία.
 
Στην Συγκέντρωση έχουν κληθεί να παραστούν:
→ Ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας
→ Η στρατιωτική ηγεσία όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων
↔ Οι πρόεδροι όλων των Μετοχικών Ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων
→ Εκπρόσωποι κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου
→ Εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
→ Οι Ε.Α.Α.Σ., Ε.Α.Α.Ν., Ε.Α.Α.Α., Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ., ΠΟΑΞΙΑ, ΠΟΑΣΥ, ΠΕΑΛΣ
→ Λοιποί φορείς, Ενώσεις, Σύνδεσμοι, Κινήσεις Αποστράτων".

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ