Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα όρια της γραφικότητας ο Μπαγίς.

23.12.2010 | 05:55
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής Πίναρ Καρσίγιακα όλοι τα καταδικάζουν.Είναι αυτονόητο. Είναι όμως και γραφικό –τουλάχιστον- δύο Τούρκοι υπουργοί να περιμένουν στο αεροδρόμιο της Σμύρνης τους παίκτες της τουρκικής ομάδας λες και γύρναγαν από το Βιετνάμ!!!
Ο ένας ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος πια Ε.Μπαγίς, οποίος μάλιστα έκανε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους σύμφωνα με τις οποίες “η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταδικάσει τα επεισόδια”! Λίγο ακόμη και ο Μπαγίς είναι ικανός να ...εξισώσει τις καρπαζιές που έπεσαν με τον ...Αττίλα!

Οι τούρκοι εκμεταλλεύονται με τον πιο έντονο τρόπο , την επίθεση που δέχθηκε η τουρκική ομάδα μπάσκετ Καρσίγιακα με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο βράδυ της Τετάρτης, Κύπριοι εισέβαλλαν στο γήπεδο και ξυλοκόπησαν τους παίχτες και παράγοντες της τουρκικής ομάδας.
Ο αρχιδιαπραγματευτής της Τουρκίας με την Ε.Ε. Εγκεμέν Μπαγίς σε συνέντευξη τύπυ τόνισε πως η Τουρκία καταδικάζει το γεγονός « αυτές οι απάνθρωπες ενέργειες πρέπει να τιμωρηθούν. Θα μπορούσαν να συμβούν τα χειρότερα. Φαίνεται ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τη στάση των ελληνοκυπρίων τον Μαϊο του 2004.».

Ο τούρκος υπουργός ανέβασε τους τόνους λέγοντας « αυτά που συνέβησαν χθες βράδυ, δείχνουν ότι το πνεύμα του 1974 ζει ακόμα.»

Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ