Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

"Στη Κύπρο έχουν...φθηνά τσιγάρα"!

12.10.2010 | 16:05
Αυτή τη καταγγελία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ πρέπει να τη διαβάσει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος . Έχει να κάνει με την αντικαπνιστική εκστρατεία που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση:
“Τα Πάντα Όλα!
Αυτή η χιουμοριστική φράση του Μητσικώστα περιγράφει με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο την λογική - ποια λογική δηλαδή;-που διέπει τις Επιτροπές για την ΕΛΔΥΚ που το ΓΕΣ στέλνει στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων προκειμένου να πείσει τους φαντάρους να αποδεχτούν τη Μετάθεσης την  Κύπρο.
Το νέο εκπληκτικό εύρημα των Επιτροπών, οι οποίες σκαρφίζονται τα πάντα προκειμένου να εκτελέσουν την αποστολή αλίευσης Εθελοντών έχει να κάνει με τα τσιγάρα:
«στην Κύπρο θα αγοράζετε την κούτα τα Τσιγάρα 10 ευρώ και θα μπορείτε να καπνίζετε όσο θέλετε»!
Είναι δέλεαρ για να δεχτείς τη Μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ. Κατάντια των Ενόπλων Δυνάμεων και Προσβολή των νεαρών φαντάρων, των οικογενειών τους, του συνόλου της κοινωνίας μας από Αδίστακτους αξιωματικούς και πολιτικές.
Σε μια εποχή που η κυβέρνηση εξαπολύει αντικαπνιστική εκστρατεία «για το καλό μας», απαγορεύει το κάπνισμα σε όλους τους Δημόσιους χώρους γιατί «νοιάζεται για την Υγεία μας», ουσιαστικά βγάζει τους καπνιστές στην Παρανομία ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις Προπαγανδιστικής ανάγκες της οικοδόμησης του κοινωνικά ευαίσθητου προφίλ της, στον Στρατό ωθεί τους νέους ανθρώπους στο Κάπνισμα. Μάλιστα, θεωρεί τα φθηνά τσιγάρα προνόμιο για τους συναδέλφους, αδιαφορώντας για τις δραματικές συνέπειες του καπνίσματος.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ