Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη "γωνία" ο Πάγκαλος από κυβέρνηση-αντιπολίτευση

04.11.2010 | 06:49
Εκτεθειμένος βρίσκεται πλέον ο Θόδωρος Πάγκαλος για τις απαξιωτικές δηλώσεις του για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Σκληρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος στα όσα είπε τις προάλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνηση, Θεόδωρος Πάγκαλους για τους ένστολους ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι και μάλιστα οι πλέον αντιπαραγωγικοί. 

Για τις Ένοπλες Δυνάμεις μιλάει ο αρμόδιος υπουργός διεμήνυσε ο κ. Βενιζέλος σπεύδοντας συγχρόνως να υπερασπιστεί και να συγχαρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις για τον τρόπο που λειτουργούν. Χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δια του Συντάγματος εκφράζονται μέσω του υπουργού Άμυνας και πως η κυβέρνηση τιμά και στηρίζει όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος έστειλε μήνυμα στους αξιωματικούς λέγοντας πως ο ελληνικός λαός περήφανος για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Εκτός από τον κ. Βενιζέλο, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης άδειασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος δήλωσε πως “σαφέστατα ο κ. Βενιζέλος είναι ο αρμόδιος υπουργός για την Εθνική Άμυνα”. 

Εναντίον του κ. Πάγκαλου τάχθηκε και η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζοντας τα λόγια του κ. Πάγκαλου ως ανήκουστη απρέπεια και πρωτοφανή προσβολή προς τις ένοπλες δυνάμεις, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε πως ευτυχώς ο κ. Βενιζέλος έβαλε τα πράγματα σε τάξη. 


Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ