Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις φλόγες το φυλάκιο του Άγνωστου Στρατιώτη

19.10.2011 | 14:53Στις φλόγες έχει παραδοθεί -για ακόμη μία φρά- το φυλάκιο του Άγνωστου Στρατιώτη,μετά από ρίψεις μολότοφ από κουκουλοφόρους. Οι μάχες στο Σύνταγμα συνεχίζονται.

Στην κατά τ΄  άλλα ειρηνική συγκέντρωση  δίνουν το παρών και άνθρωποι των ΕΔ

Έφεδροι που συμμετέχουν στη τεράστια συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας,βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ,παραμένοντας στο χώρο του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Δυναμική είναι και η παρουσία των Ενώσεων Αποστράτων που από νωρίς βρίσκονται στο Σύνταγμα.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ, για έναν παλλαϊκό ξεσηκωμό χωρίς προηγούμενο! Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να την αμαυρώσουν δημιουργώντας ένταση, δύσκολα θα το καταφέρουν. Χιλιάδες κόσμος κάνει την πλατεία Συντάγματος να μοιάζει πολύ μικρή!

Χιλιάδες κόσμου μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με διμοιρίες των ΜΑΤ δεξιά και αριστερά στα σκαλιά που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής. 


Από την ένταση που σημειώθηκε στο φράχτη της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν το τείχνος, ένας άνδρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε λιπόθυμος για τις πρώτες βοήθειες. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ