Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Κατάρ ο Ερντογάν για ενέργεια και ανάληψη κατασκευαστικών έργων απο Τούρκους.

20.04.2012 | 08:44
  

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

       Το Κατάρ επισκέπτεται σημερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο τούρκος πρωθυπουργός έφτασε στη Ντόχα το βράδυ της Πέμπτης. Στόχος του τούρκου πρωθυπουργού  για τη σύναψη συμφωνιών για την ενέργεια, για επενδύσεις στην Τουρκία από το Κατάρ αλλά και η ανάληψη πολλών τεχνικών έργων που ετοιμάζει να κατασκευάσει το Κατάρ ύψους τουλάχιστον 100 δις. δολαρίων από τουρκικές κατασκευαστικές εταιρείες.

  Ο Ερντογάν συνοδεύεται από τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι, τον υπουργό Ανάπτυξης Τζεβντέτ Γιλμάζ, τη σύζυγο του Εμινέ και την κόρη του Σουμεγιέ.  Ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και ο Υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ θα φτάσουν στη Ντόχα το μεσημέρι.

 Ο τούρκος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Κατάρ σεϊχη Χαμάντ Μπιν Κασίμ Ες Σανί και αργότερα με τον Εμίρη της χώρας το σεΐχη Χαμίτ Μπιν Χαλιφε Ες Σανί.

 

  Το ταξίδι του Ερντογάν ήταν προγραμματισμένο για τον Δεκέμβριο του 2011. Όμως είχε ακυρωθεί λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τότε ο τούρκος πρωθυπουργός.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ