Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Παρίσι ο Γ.Παπανδρέου,υπό άκρα μυστικότητα!

04.01.2011 | 09:33
Υπό... άκρα μυστικότητα αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας για το Παρίσι ο πρωθυπουργός, με την επίσκεψή του στη γαλλική πρωτεύουσα να έχει ιδιωτικό χαρακτήρα σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Γαλλία έχει συνδεθεί -ως συνήθως- και με το ανοιχτό θέμα των γαλλικών φρεγατών τύπου Fremm. Θα είναι παράδοξο να υπάρξει κάποια εξέλιξη,αν και είναι γνωστό ότι οι Γάλλοι μας έχουν "βάλει το μαχαίρι στο λαιμό".

Πρόγραμμα συναντήσεων, επισήμως, δεν έχει ανακοινωθεί ούτε και υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Νικολά Σαρκοζί. Αλλά ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντήσει τον Γάλλο ομόλογό του, Φρανσουά Φιγιόν, στο περιθώριο της διημερίδας με θέμα «Νέος Κόσμος, Νέος Καπιταλισμός», που γίνεται την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Η παραμονή του πρωθυπουργού στο Παρίσι εκτός του επίσημου προγράμματος συνδυάζεται κατά πολλούς με τις συζητήσεις για την αλλαγή της οικονομικής διακυβέρνησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στις φημολογούμενες πιέσεις που θα δεχτούν το επόμενο διάστημα τόσο η ελληνική όσο και η ευρωπαϊκή οικονομία.

Στην Αθήνα βέβαια,υπάρχουν άλλες αγωνίες και ανησυχίες,περί γαλλικών φρεγατών.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ