Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ο Μπεγλίτης!

22.11.2011 | 15:23
Το Πειθαρχικό της Ένωσης Συντακτών καλεί τον πρώην ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη, να δώσει εξηγήσεις και κυρίως ονόματα για όσα έχει υποστηρίξει σε διαδοχικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις!

Η κλήση του κ.Μπεγλίτη αποφασίστηκε μετά από επιστολή 22 στρατιωτικών συντακτών οι οποίοι ζήτησαν από την ΕΣΗΕΑ,όχι απλά την έκδοση κάποιας ανακοίνωσης αλλά την δρομολόγηση νομικών ενεργειών εναντίον του πρώην ΥΕΘΑ ο οποίος:

•Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για "ντιλίβερυ-μπόϊς"-δημοσιογράφους οι οποίοι διαπλέκονταν με στρατιωτικούς αλλά και συμφέροντα.

•Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο 9.84,ξεπέρασε κάθε όριο,προκαλώντας και λέγοντας "ότι όποιος έχει τη μύγα και μυγιάζεται" ,ας ξεκινήσει διαδικασίες,αποφέυγοντας να πει ότι οι μισοί από τους συντάκτες του ΥΕΘΑ ,έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες. Στην ίδια συνέντευξη έκανε λόγο για συμφέροντα που έκαναν περιουσίες "πουλώντας" ουσιαστικά υπερ-πατριωτισμό.

Αύριο στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, θα αποφασιστούν και τα επόμενα βήματα έναντι του πρώην ΥΕΘΑ ,αν οι εξηγήσεις που θα δώσει δεν κριθούν επαρκείς ή αν αρνηθεί να παρουσιαστεί για να τις δώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Για δωροδοκίες δημοσιογράφων μίλησε ο Μπεγλίτης.Θα επέμβει εισαγγελέας; 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ