Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Στο κυνήγι του υποβρυχίου-φάντασμα και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ!

05.02.2011 | 06:15


Ως πρώην διοικητής της ΕΥΠ,προφανώς ο κ.Ι.Κοραντής ,έχει ένστικτο στις πληροφορίες. Γι΄ αυτό και θεώρησε σκόπιμο να υποβάλει ερώτηση στη Βουλή  για τον "κόκκινο Οκτώβρη", όχι τον Σοβιετικό αλλά τον τουρκικό που σύμφωνα με πληροφορίες που κάποιοι δημοσίευσαν ,έφθασε μέχρι το Λαύριο.

Λογικό θα πείτε από τη στιγμή που την ίδια πληροφορία υιοθέτησε και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς!
Τελικά έφθασε τουρκικό υποβρύχιο στο Λαύριο; Το θέμα λοιπόν  απασχόλησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο οποίο κλήθηκε να δώσει απάντηση ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας!

Τι προκύπτει από την απάντησή του; Ότι η μοναδική περιοχή στην οποία μπορεί να κινήθηκε τουρκικό υποβρύχιο -αλλά ούτε εκεί εμφανίστηκε- ήταν 75 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά από την περιοχή που υποτίθεται ότι έφθασε το υποβρύχιο-φάντασμα! Εκεί είχαν δεσμεύσει περιοχές για κίνηση υποβρυχίων οι Τούρκοι. Και τα σόναρ των ελικοπτέρων μας είναι λίγο δύσκολο να έχουν τέτοια ...εμβέλεια.

Όσο για τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, έχουμε να του προτείνουμε να κάνει και μια ερώτηση για "την εισβολή αγνώστων σκαφών στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών στο Σκαραμαγκά". Θα βγάλει πραγματικό...λαβράκι!Tags: HOT

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ