Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύγκρουση! Ετοιμάζονταιι κινητοποιήσεις εν ενεργεία και αποαστράτων ενάντια στις περικοπές

06.08.2012 | 13:01
Κοινό μέτωπο εν ενεργεία και απόστρατων που θα κινητοποιηθεί ενάντια στις νέες περικοπές που έρχονται δημιουργείται με πρωτοβουλία του ΣΥΣΜΕΔ.

Τα όσα έγιναν στην Ισπανία φαίνεται ότι θα τα δούμε κι εδώ.

Με επείγον ηλεκτρονικό μήνυμά του, ο φορέας των εν ενεργεία στρατιωτικών αυτή τη φορά, ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, καλεί σε συνάντηση όλους τους φορείς των αποστράτων. Σκοπός της συνάντησης “ο καθορισμός κοινής δυναμικής δράσης”. Φαίνεται ότι τα μέτρα, τελικά, δεν θα περάσουν εύκολα και το ΥΕΘΑ θα βρει μπροστά του δυναμικές κινητοποιήσεις των ενστόλων. Πληροφορίες του OnAlert μιλάνε για σύγκρουση. 

Το μήνυμα του ΣΥΣΜΕΔ

"Αγαπητοί συνάδελφοι εν αποστρατεία.

Η ξένη Τροϊκανή επέλαση συνεχίζεται στα εισοδήματά μας και ως διαφαίνεται δεν υπάρχει αντίσταση από τους ντόπιους Τροϊκανούς. Μας υποσχέθηκαν, αλλά δεν τους βγαίνει. Θα κληθούμε ως εν ενεργεία να παραδώσουμε ακόμη ένα 25%, τουλάχιστον, από τις αποδοχές μας και στη συνέχεια θα ακολουθήσετε και εσείς.
Το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα παραμείνει κλειστό από 6 έως και 19 Αυγούστου. Τα όποια μέτρα θα ανακοινωθούν τέλη Αυγούστου και θα ψηφιστούν ως κατεπείγον νομοσχέδιο μέσα στο Σεπτέμβρη. Θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια; Τι πρέπει να κάνουμε; Ο καθένας μόνος του ή όλοι μαζί ενωμένοι, δυνατοί και δυναμικά; Προς τούτο σας καλούμε σε μια πρώτη συνάντηση για καθορισμό, εάν αυτό αποφασιστεί, κοινής δυναμικής δράσης.
Δεν έχουμε, πλέον, τίποτα άλλο να χάσουμε και για τίποτα να περίμενουμε. Ό,τι δρομολογήθηκε, δρομολογήθηκε. Είναι θέμα χρόνου η υλοποίησή του. Τα χαμηλόβαθμα και χαμηλόμισθα στελέχη ήδη στενάζουν.
Παρακαλούμε όπως μέχρι την Τρίτη 7-8-2012 να μας γνωρίσετε στο παρόν e-mail ποιος θα παρευρεθεί στη συνάντηση προκειμένου εν συνεχεία καθορίσουμε ακριβή ημερομηνία (εντός της εβδομάδας 6-10/8/2012) και τόπο"

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα, ευελπιστούμε στην αποδοχή της πρόσκλησης και αναμένουμε. Παρακαλούμε προωθήστε την παρούσα πρόσκληση σε όσους φορείς αποστράτων γνωρίζετε. Αφήνουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν και αγκαλιάζουμε αυτά που μας ενώνουν.

Όλοι μαζί.

Για τη ΔΕ

Ο Πρόεδρος, Ανχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης,

Ο Γεν. Γραμματέας, Ακστής ΕΜΘ (ΜΗΧ) Τσάκαλος Αναστάσιος,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΛΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
info@sysmed.gr, admin@sysmed.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το "παρακράτος" των "απόστρατων-ταλιμπάν",ταρακουνά συθέμελα τις ΕΔ

 300 απόστρατοι ζητούν να επανέλθουν "φρενάροντας" τις κρίσεις και τις μεταθέσεις στις ΕΔ!

Ισπανία.Οι στρατιωτικοί αντιδρούν δυναμικά στις περικοπές
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ