Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Ζώνη Πυρός

Συλλήψεις μελών του PKK

07.10.2010 | 10:01
- Κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθησαν από την Αστυνομία και τη Στρατοχωροφυλακή, σε οικίες της περιοχής Senoba της Επαρχίας Uludere του Νομού Sirnak, συνελήφθησαν 5 άτομα με την κατηγορία «παροχής βοήθειας σε μέλη της οργάνωσης του "ΡΚΚ"».
- Σε έκρηξη που πραγματοποιήθηκε σε ορεινή περιοχή της Επαρχίας Guclukonak του Νομού Sirnak, τραυματίστηκε ένας 12χρονος.
- Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Νομαρχίας Sanliurfa,
συνελήφθησαν 47 άτομα, τα οποία η οργάνωση «ΡΚΚ» προσπάθησε να φυγαδεύσει εκτός συνόρων, παρά τη θέλησή τους. Μετά τη σύλληψή τους, τα εν λόγω άτομα παραδόθηκαν στους οικείους τους.
- Σύμφωνα με πληροφορίες της Δνσης Ασφαλείας του Νομού Erzincan, σε ορεινή περιοχή της Επαρχίας Kelkit του Νομού Gumushane,
συνελήφθησαν 3 άτομα με την κατηγορία «παροχής βοήθειας σε μέλη της οργάνωσης του "ΡΚΚ"», κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων ετών.
- Έκθεση της «Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης», απευθύνει έκκληση για τη σύσταση διεθνούς μηχανισμού, ο οποίος θα αποσκοπεί στη διακοπή χρηματοδότησης των «τρομοκρατικών» οργανώσεων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το «ΡΚΚ».

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ