Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας.Τι λέει στο τελευταίο προεκλογικό του κάλεσμα

05.05.2012 | 00:17


Το τελευταίο προεκλογικό κάλεσμα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας προς τους ψηφοφόρους ,λίγες ώρες πριν οι κάλπες ανοίξουν αναφέρει:

“Έφθασε η ώρα των πιο κρίσιμων εκλογών στην ιστορία της Πατρίδας μας. Των εκλογών που απέμειναν η τελευταία ελπίδα μας να αντισταθούμε στα σχέδια προδοσίας της χώρας μας.

Μέχρι τώρα ο Ελληνικός λαός δεν είχε την ευκαιρία να εκφράσει την άποψη του απέναντι στην υποδούλωση του μνημονίου, στο οποίο οδηγήθηκε από ένα σύστημα που έκλεψε την ψήφο του με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν».

Κανείς δεν είπε μέχρι τώρα την αλήθεια στον λαό για να κρίνει και  να αποφασίσει. Χωρίς εμάς μας οδήγησαν στην υποτέλεια του ΔΝΤ, χωρίς εμάς αποφάσισαν να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία με την υποταγή στο αγγλικό δίκαιο, χωρίς εμάς θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να υπογράφουν επαίσχυντες συμφωνίες.O  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ιδρύθηκε σε μια προσπάθεια συνείδησης, σε μια προσπάθεια αντίστασης στον εκφυλισμό της πολιτικής ζωής της χώρας, σε μια προσπάθεια υπεράσπισης των παιδιών μας και της Πατρίδας μας.Το μόνο που έχουμε να προβάλλουμε απέναντι στη δύναμη του κατεστημένου, στη δύναμη των ΜΜΕ και του χρήματος της κρατικής επιχορήγησης είναι το ήθος μας, οι θέσεις μας, η αγάπη για την Πατρίδα μας, η αξιοπρέπεια, οι γνώσεις μας, η εμπειρία μας, η ανιδιοτέλεια μας.

Το πιο δυνατό μας όπλο όμως είναι η παρουσία σας.

Σπάστε το τείχος της σιωπής, μιλήστε για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ γιατί μόνο έτσι ενωμένοι όλοι μαζί είμαστε δυνατοί.

Ήρθε η ώρα των πράξεων, η ώρα της ελπίδας.

Στηρίξτε μας, στηρίξτε τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, γιατί δεν θα προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη σας, γιατί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ”. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ