Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20.02.2012 | 00:01

Τα αεροδρόμια της Κύπρου στη διάθεση του Ισραήλ και σε περίπτωση σύρραξης με το Ιράν

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times η Κύπρος παραχώρησε άδεια για τη χρησιμοποίηση αεροπορικής βάσης στο Ισραήλ.Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times η Κύπρος παραχώρησε άδεια για τη χρησιμοποίηση αεροπορικής βάσης στο Ισραήλ.

Η εφημερίδα επικαλείται συνεργάτες του Ισραηλινού πρωθυπουργού Β.Νετανιάχου και γράφιει ότι η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στην επίσκεψή του την εβδομάδα που πέρασε στη Κύπρο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτού του είδους η στρατιωτική συνεργασία δεν συνδέεται στο ρεπορτάζ με την υπόθεση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ανατολική Μεσόγειο,αλλά με το πιθανό χτύπημα στο Ιράν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η χρήση αεροδρομίων της Κύπρου θα είναι πολύ κρίσιμη αν το Ισραήλ δεχόταν πυραυλική επίθεση από το Ιράν.

Αναφέρε επίσης ότι το Ισραήλ έχει λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στις πρεσβείες της χώρας και σε άλλους Εβραϊκούς οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο έπειτα από προειδοποιήσεις ότι οι πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις στην Μπανγκόκ, Δελχί και Τυφλίδα είναι η αρχή μιας μακράς τρομοκρατικής εκστρατείας από το Ιράν. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ