Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα "αμερικανικά άλμπουμ εκτελέσεων" των "κακών" και η πλαστή φωτογραφία του Λάντεν!

02.05.2011 | 23:17
Η ιστορία με την εκτέλεση του Μπιν Λάντεν και τη πλαστή φωτογραφία έχει προκαλέσει ήδη παγκοσμίως συζητήσεις,σενάρια και παραφιλολογία ανεξέλεγκτη.Κάποιοι στην Ελλάδα,έχουν ξεπεράσει ήδη τα όρια της γραφικότητας!

Η αλήθεια όμως είναι ότι σε παλαιότερες περιπτώσεις,όταν οι αμερικανοί πετύχαιναν το στόχο τους έδιναν στη δημοσιότητα ολόκληρα φιλμ με τους νεκρούς! Η περίπτωση του Τσε Γκεβάρα είναι η πιο χαρακτηριστική. Ο Τσε δεν είχε καμμία σχέση με τον Μπιν Λάντεν.Ήταν επαναστάτης και όχι τρομοκράτης. Πολλές φορές ,είναι γνωστό όλοι οι ισχυροί του κόσμου και πρώτα απ΄ όλα οι ΗΠΑ,αυτά τα δύο τα ταυτίζουν.Όχι τυχαία.
Κυριακή 8 Οκτωβρίου 1967-Βολιβία
. Η είδηση για τη σύλληψη του επαναστάτη Τσε Γκεβάρα,αρχίζει να κάνει το γύρο του κόσμου.Γρήγορα επιβεβαιώνεται.Μία ημέρα μετά εκτελείται. Οι αμερικανοί πράκτορες που τον συνέλλαβαν …ποζάρουν δίπλα στο άψυχο κορμί του Τσε. Και σύντομα δεκάδες φωτογραφίες,μοιράζονται!


Η ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΕ


ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΕ (Τζούλιο Γκαρσία  (αριστερά ) και Γκουστάβο Βιλόλντο)
...ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΙ.
ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΟΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΤΑΝ ΕΞΕΤΑΖΑΝ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ 1967
30 Δεκεμβρίου 2006-Απαγχονισμός Σαντάμ Χουσεϊν.
Ο πρώην φίλος που κατέληξε δαίμονας για τους αμερικανούς,οδηγείται σε θάνατο δια απαγχονισμού. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες αμέτρητες. Ίδια προβολή είχε και η σύλληψή του.2 Μαίου 2011-Εκτέλεση Οσάμα Μπιν Λάντεν. Μέχρι στιγμής έχουμε μία πλαστή φωτογραφία.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ