Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα «πόθεν έσχες» της ηγεσίας: Τι δήλωσαν Αβραμόπουλος, Ραγκούσης, Γεωργίου και Σπηλιόπουλος

20.12.2011 | 11:49
Στο φως οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» των εθνοπατέρων, που για άλλη μια χρονιά μαθαίνουμε το -κατά δήλωση- έσχες, χωρίς να δίνονται  πληροφορίες για το πόθεν.

Ο Δ. Αβραμόπουλος αγόρασε πέρυσι ένα αυτοκίνητο έναντι 25 χιλ. €, ο Γ. Ραγκούσης επενδύει σε μετοχές, ο Γ.Γεωργίου έχει λιγότερα από 7 χιλ € στη τράπεζα και ο Κ. Σπηλιόπουλος έχει επίσης μετοχές και κάτι περισσότερο από 30 χιλ. € στη τράπεζα.

Αναλυτικά:

Για τον Δ. Αβραμόπουλο, το ετήσιο εισόδημα ξεπερνά τις 113.000 €.

Εχει καταθέσεις σε τράπεζες περί τις 200.000 € μαζί με τη σύζυγό του. Διαθέτει σκάφος και το 2010 αγόρασε ένα αυτοκίνητο έναντι 25.000 €.Σε ανάλογο ύψος με τον υπουργό είναι και το ετήσιο εισόδημα του αναπληρωτή Γ. Ραγκούση. Διαθέτει μετοχές της Εθνικής Τράπεζας, της Forthnet και της ΙΤΡΑΛΟΤ. Οι καταθέσεις σε τράπεζες είναι άνω των 250 χιλ. €Περί τα 120 χιλ. € είναι το εισόδημα του αναπληρωτή υπουργού Γ. Γεωργίου. Εχει καταθέσεις σε τράπεζες κάτω των 7 χιλ. €


Ο υφυπουργός Κ. Σπηλιόπουλος έχει ετήσιο εισόδημα περί τις 120 χιλ. €. Διαθέτει μετοχές σε ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΙΤΑΝ, ΔΟΛ και ΔΟΥΡΟΣ. Εχει τραπεζικές καταθέσεις 32 χιλ. €.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ