Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Tα σύνορα δεν μπορούν να μας χωρίσουν, είστε ομοεθνείς μας"!

19.08.2012 | 17:04
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Εμένα με έστειλε εδώ ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν. Για να γιορτάσουμε το Μπαϊράμι, Όπως και πρόεδρος Αμντουλάχ Γκιούλ. Σας έφερα τις ευχές των 75 εκατομμυρίων αδελφών σας Τούρκων που γιορτάζουν σήμερα το Μπαϊράμι μαζί σας» με αυτές τις δηλώσεις στην Ξάνθη ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δείχνει το στόχο του ταξιδιού του στην Τρίτη ημέρα της περιοδείας του στη Δυτική Θράκη.
Ο Μπόζνταγ μετά την προσευχή της γιορτής του Ραμαζανιού επισκέφθηκε τον Eχίνο στην Ξάνθη και δήλωσε «ακόμη και να υπάρχουν σύνορα και αποστάσεις κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την αδελφοσύνη μας, τις σχέσεις μας. Ανάμεσα στις ίδιες καρδιές δεν μπορούν να υπάρχουν αποστάσεις και χιλιόμετρα ούτε τείχη ,ούτε σύνορα.» δήλωσε.
Ο τούρκος αντιπρόεδρος ανέφερε πως τις 3 αυτές ημέρες επισκέφθιηκε 10 περιοχές στη Δυτική Θράκη και ανέφερε « διαπιστώσαμε την άμεση επαφή και σχέση αγάπη που έχουμε με τους ομοεθνείς μας»

Ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ ανέφερε πως μέχρι πρόσφατα ήταν αδύνατο να επισκεφθεί κάποιος τις περιοχές στη Θράκη και τόνισε « όπως όμως βλέπετε σήμερα καταφέραμε και αγκαλιαστήκαμε με την Τουρκία»!.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ