Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα σήμερα-ΝΙΚΗΣΑΜΕ λένε οι Τούρκοι για τη στάση της χώρας τους

23.03.2011 | 11:24
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο ηγετικός ρόλος που έχει αναλάβει η Τουρκία στο θέμα της Λιβύης είναι στα πρωτοσέλιδα των τουρκικών εφημερίδων.
H τουρκική εφημερίδα STAR έχει ως τίτλο "Γράφουμε ιστορία" και κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν "στην περιοχή μας γράφεται μια ιστορία. Και η Τουρκία κάνει σημαντικά πράγματα για την ιστορία. Οσοι μας κατηγορούν για την πολιτική που ασκούμε δεν αντιλαμβάνονται τις αλλαγές." τονίζει ο τούρκος πρωθυπουργός.
 
Η εφημερίδα Zaman έχει τίτλο " Ο Ομπάμα είπε "ευχαριστώ" στον Ερντογάν" και κάνει αναφορά στη διάσωση των τεσσάρων Αμερικανών δημοσιογράφων απο την πρεσβεία της Τουρκίας στην Τρίπολη. Η συγκεκριμένη φιλοκυβερνητική εφημερίδα επίσης γράφει πως η επιχείρηση βομβαρδισμού της Λιβύης, ενδέχεται να αρχίζει να μπαίνει σε αδιέξοδο λόγω των αντιδράσεων πολλών χωρών.
H Hürriyet έχει τίτλο "Νέα φόρμουλα για τη διοίκηση" και αναφέρει οτι ο Μπαράκ Ομπάμα αποδέχθηκε την πρόταση Ερντογάν για τη συμμετοχή και των Αραβικών χωρών στη διοίκηση της επιχείρησης του ΝΑΤΟ στη Λιβύη. Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση Ερντογάν θα ενημερώσει το Κοινοβούλιο για τα γεγονότα στη Λιβύη. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση θα είναι "μυστική".


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ